Χαμός στην Πάφο για τον Sakis!!!!

Ξεσάλωσαν οι Ρουβίτσες στην Κύπρο

Χαμός στην Πάφο για τον Sakis!!!!

Για δεύτερη φορά μέσα στο Αύγουστο ο Sakis επισκέφτηκε την Κύπρο για μια μοναδική συναυλία και έγινε πραγματικός χαμός!!!!

Με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιου της Πάφου ο Έλληνας super star εκατοντάδες θαυμάστριές του άρχισαν να ουρλιάζουν και να προσπαθούν να τον πλησιάσουν. Μάλιστα όταν εκείνος πήγε κοντά να τις χαιρετίσει, οι Κύπριες Ρουβίτσες έσκισαν από τον ενθουσιασμό τους το μπλουζάκι του!!!!

Ο Sakis έμεινε στην Πάφο για δύο μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων επισκέφτηκε και γνωστό κατάστημα ρούχων που από τον Οκτώβριο θα φιλοξενεί στις βιτρίνες του την αντρική και γυναικεία σειρά που θα φέρει το όνομά του.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το δημαρχείο Πάφου, όπου ο δήμαρχος, Σ. Βέργας του χάρισε τιμητική πλακέτα και επισκέφτηκε και το ίδρυμα Κιβωτός στο οποίο έκανε και μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά.

Αυτό όμως που έγινε στο Παφιακό Στάδιο τη βραδιά της συναυλίας δεν περιγράφεται!!!! Οι Ρουβίτσες πραγματικά ξεσάλωσαν, ειδικά όταν ο Sakis τους πέταξε ένα από τα σακάκια της προσωπικής του συλλογής.

Δεν έλειψαν επίσης οι λιποθυμίες και τα κλάματα όταν ο τραγουδιστής άρχισε να βγάζει αισθησιακά την μπλούζα του, δείχνοντά�� τους, τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, ενώ όλες έλιωσαν μόλις ο Sakis ανέβασε στη σκηνή μια τυχερή θαυμάστριά του και άρχισε να τραγουδά ξαπλωμένος στην αγκαλιά της!!!!

Εκεί να δείτε ουρλιαχτά!!! Κανονικό αμόκ έπαθαν οι Ρουβίτσες, που όλες θα ήθελαν το Sakis στην αγκαλιά τους.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη του Sakis στην Πάφο και από τη συναυλία του.

Πηγή: ΟΚ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top