Αποκλειστικό: τραγουδίστρια φέσωσε ξενοδοχείο

Έκανε διακοπές στην Μύκονο και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Αποκλειστικό: τραγουδίστρια φέσωσε ξενοδοχείο

Τζάμπα διακοπές έκαναν η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύντροφός της στην Μύκονο, όπως αποκαλύπτει το Star! Όχι, δεν τους έκαναν κάποιο δώρο, ούτε τις είχαν κερδίσει μετά από κλήρωση... Απλά, πήγαν, έμειναν, έφαγαν και... έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό ύψους 2.000 ευρώ!

Η τραγουδίστρια και ο αγνώστων λοιπόν στοιχείων σύντροφός της, πέρασαν μερικές μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων (ξέρετε, στο «σιγουράκι» που αν πας θα σε φωτογραφήσουν) και διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο.

Όπως καταγγέλλει η ξενοδόχος, όμως, έφυγαν σαν... κύριοι και δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ!

«Σηκώθηκαν και έφυγαν από το ξενοδοχείο μας. Δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ο κύριος που την συνόδευε μας ζήτησε λίγο χρόνο παραπάνω για να βρει χρήματα», λέει στo Star η υπεύθυνη του ξενοδοχείου που ακόμα ψάχνει να βρει το δίκιο της.

Σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι έκανε extend την παραμονή του, δηλαδή ενώ δεν έμενε εκεί άφησε κάποια πράγματα στο δωμάτιο και ζήτησε χρόνο ώστε να αποπληρώσει.

Φυσικά, δεν εμφανίστηκαν ποτέ!

Η Ειρήνη Μερκούρη, σύμφωνα με την καταγγελία, υποστήριξε ότι ξέχασε το πορτοφόλι της στην Αθήνα, ενώ ζήτησε διευκόλυνση για τα έξοδα ύψους 200 ευρώ ημερησίως.

Μάλιστα, όταν οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν να πληρώσουν, η τραγουδίστρια δήλωσε... προσβεβλημένη με αυτό!

Τις τέσσερις ημέρες που έμειναν στην Μύκονο, η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύντροφός της βγήκαν ελάχιστα από το δωμάτιο και έκαναν εσωτερική κατανάλωση, δηλαδή φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ποτά δίπλα στην πισίνα και διάφορα room service. Με τούτα και με κείνα, ο λογαριασμός ανέβηκε λιγουλάκι...

Το ξενοδοχείο, πάντως, ακόμα να πληρωθεί και ίσως όλα αυτά αποτελέσουν μια απλή παρεξήγηση αν και εφόσον η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της καταβάλλουν τα 2.000 ευρώ που οφείλουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top