Απέκτησαν τον γιό Ζαγοράκης - Λίλη

Γιατί επέλεξαν τον 15Αύγουστο για την γέννα;

Απέκτησαν τον γιό Ζαγοράκης - Λίλη

Το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους απέκτησαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη! Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ αι η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ εξίσου χαρούμενη είναι και η 3 χρονών κορούλα τους που ανυπομονεί να δει το αδερφάκι.

Η Ιωάννα μπήκε στην αίθουσα τοκετού στις 08:30 το πρωί και λίγο μετά τις 09:00 ολοκληρώθηκε η καισαρική τομή και ακούστηκε το κλάμα του μωρού. Ο Ζαγοράκης junior γεννήθηκε 3,5 κιλά, ενώ μπέμπης και μαμά χαίρουν άκρας υγείας.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να γεννηθεί ο μικρός τον 15Αύγουστο, για να έχει γενέθλια την ημέρα που η αδερούλα του έχει την ονομαστική της γιορτή!

Ο Θοδωρής δεν έκρυβε την χαρά του και, μάλιστα, αστειεύτηκε με τους γιατρούς ρωτώντας αν μπορεί να πάρει τον Ζαγοράκη junior μαζί του στον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ.

Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2006 σε στενό οικογενειακό κύκλο στο χωριό Λυδία της Καβάλας.

Στις αρχές του επόμενου έτους απέκτησε το πρώτο του παιδί, που πήρε το όνομα της μητέρας του Θοδωρή Ζαγοράκη και βαφτίστηκε Μαρία.

πρώτη ανάρτηση: 12:24

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top