Πού κάνουν μπάνια οι επώνυμοι;

«Σηκώνουμε» τους σταρ από τις σεζλόνγκ

Πού κάνουν μπάνια οι επώνυμοι;

Στις παραλίες βρίσκονται οι celebrities και εμείς είπαμε να σας ενημερώσουμε για το πού μπορείτε να δείτε τους αγαπημένους σας σταρ! Φυσικά, την τιμητική της έχει η Μύκονος, ξέρετε το νησί που αν πας δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε... φωτογραφίσουν! Πού κάνουν, όμως, τα μπάνια τους οι επώνυμοι;

Ας ξεκινήσουμε από την Μύκονο λοιπόν, όπου έχουν «παρελάσει»: η Βίκυ Καγιά μετά του αγαπημένου της Νίκου Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατσίτσα, ο Αντώνης Ρέμος με τον Νίκο Βέρτη και τον Κώστα Πηλαδάκη, η σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς με τον μπασκετμπολίστα καλό της Δημήτρη Χαριτόπουλο και ο νιόπαντρος Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τ��ν νέα του σύντροφο Μαρία και η Κατερίνα Λάσπα με την κοιλιά στο στόμα.

Πάρτε ανάσα και συνεχίζουμε με το νησί των ανέμων: Ηλίας Ψινάκης με μεγάλη παρέα, Μιχάλης Μαρίνος, Νίκος Παππαδάκης, Χριστίνα Παππά, Σόφη Πασχάλη, Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνης Γεωργιάδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον καλό της Τόμυ Σκλάβο, Ρούλα Κορομηλά και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας όπως ο Ορέστης Τζόρβας.

Κόντρα στο... «ρεύμα» ο Αλέξανδρος Παρθένης με τον πρωταθλητή του bodybuilding Σπύρο Μπουρνάζο που βρέθηκαν στην Πάρο, όπως και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην Πύλο με τα παιδιά και έπειτα στην Άνδρο με τον Ματέο εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που ο Γιάννης Λάτσιος έκανε τις βουτιές του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Χαλκιδική. Εκεί βρέθηκε και η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Στην Μυτιλήνη παραθερίζει ο Γιώργος Παπαδάκης, που ακόμα και στα νησιά έχει «απέναντι» τον Γιώργο Αυτιά που βρίσκεται στην γενέτειρά του την Σάμο.

Σε Κουφονήσια και Χανιά με τον Κρατερό Κατσούλη επέλεξε η Κατερίνα Καραβάτου, μήνα του μέλιτος με... καθυστέρηση κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ισπανία, ενώ στο Αμέρικα είναι το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά που ξεδίνει πριν αναλάβει το πρωινό του Mega.

Δείτε επώνυμους στις σεζλόνγκ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top