Δώρο.... 12.000 ευρώ πήραν οι Beckhams στην κορούλα τους

Πολύ ακριβά τα γούστα της δύο μηνών Harper

Δώρο.... 12.000 ευρώ πήραν οι Beckhams στην κορούλα τους

​πρώτη ανάρτηση: 20-04-2012, 00:00


Όταν η Harper Seven ήταν μόλις οχτώ εβδομάδων η μαμά Victoria αποφάσισε να την πάρει μαζί της σε μια… «εκπαιδευτική εκδρομή» στις ακριβότερες μπουτίκ του Μπέβερλι Χιλς. Τώρα που η δεσποινίδα Beckham έγινε οχτώ μηνών οι γονείς της αποφάσισαν να την φέρουν σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης.


Για χάρη της λοιπόν, ο διάσημος καλλιτέχνης Damien Hirst, τα έργα του οποίου λατρεύει και ο David και η Victoria, μετέτρεψε ένα απλό σύστημα ενδοεπικοινωνίας σε πραγματικό έργο τέχνης που η αξία του αγγίζει τα 12.000 ευρώ!!!!

Θα μου πείτε τώρα τι έχει αυτό το σύστημα και κοστίζει τόσο πολύ.
Σύμφωνα με τη Sun, λοιπόν, ο Hirst ζωγράφισε πάνω στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας το κλασικό μοτίφ του, τις πεταλούδες, ενώ οι ειδικοί λένε ότι θα είναι το πιο ακριβό σύστημα ever.

Ο κριτικός τέχνης David Lee μίλησε στην Daily Mail τονίζοντας: «Καλλιτεχνικά η αξία του είναι μηδαμινή, όμως εξαιτίας της θέσης που έχει ο Hirst στο χώρο της τέχνης κοστίζει πολύ περισσότερο. Πολλοί άλλωστε είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά για να αποκτήσουν ένα αντικείμενο που άνηκε κάποτε σε διάσημους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hirst δημιουργεί πάνω σε αντικείμενα που χρησιμοποιεί η οικογένεια Beckham.

Όπως μάθαμε η Victoria έχει στην ντουλάπα της ένα ζευγάρι ankle boots, αξίας 306.000 ευρώ που τα έχει ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης. Η Victoria φυσικά δεν τα έχει φορέσει ποτέ και τα κρατά σε μια γυάλινη θήκη να μην της πάθουν τίποτα.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top