Ελένη, Λάτσιος, Θεοδωρίδου, Κανάκης: Τί τους ενώνει;

Kάντε κλικ για να μάθετε όλη την αλήθεια...

«Φορτωμένη» ξύπνησε σήμερα η Ελένη, που ξεκίνησε την εκπομπή της διαβάζοντας τα εξώφυλλα των περιοδικών και πέταξε και τις σπό��τες της για τα όσα έβλεπε. Εκτός από αυτό όμως, φάνηκε να ενοχλείται και από τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς της, Ελενας Αρσένη.

Βλέποντας την φωτογραφία του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο, η Ελένη αρκέστηκε να πει ένα «πολύ χαίρομαι» κι αυτό με… μισή καρδιά. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η Ελενα Αρσένη μιλούσε για την φιλία του Αντώνη Κανάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, τους προσφώνησε ως «ο Κανάκης και ο κος Λάτσιος». Εκείνη τη στιγμή, η Ελένη, μόνον που δεν «έπεσε να την φάει» την κοπέλα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «υπονοείς κάποια διαφορά άλλου τύπου; Είναι ή ο Λάτσιος και ο Κανάκης, ή ο κος Λάτσιος και ο κος Κανάκης». Την κουβέντα «έσωσε» κυριολεκτικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος είπε «ο Λάτσιος είναι ο Αγγελος και ο Κανάκης είναι ο Κανάκης γιατί μένει για πάντα παιδί».

Κι αφού γέλασαν - οι υπόλοιποι περισσότερο, η Ελένη πιο λίγο είναι η αλήθεια - η κουβέντα έληξε εκεί. Είναι βέβαια χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Ελένη είχε στα χέρια της και τα δύο περιοδικά, παρά το γεγονός ότι ήταν και η ίδια εξώφυλλο. Για τον εαυτό της δεν είπε τίποτα, αυτό όμως που έκανε ήταν να διαβάσει όλα τα υπόλοιπα θέματα, κάτι που σπάνια έκανε από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της και της νέας της σχέσης.

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο με θέμα τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο Ανοδος που ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Αυτό, βέβαια, το βίντεο, η Ελέ��η επέλεξε να το προβάλλει μία μέρα μετά την εμφάνιση της Νατάσας στην Πόπη Τσαπανίδου. «Μα είναι δυνατόν να την ρωτάνε γιατί δεν ήλθε στην πρεμιέρα; Καλά απάντησε ότι εδώ έχει ελευθέρας να έλθει όποτε θέλει. Μην μου τη φέρνετε σε δύσκολη θέση», είπε η Ελένη.

Εμείς δεν την φέρνουμε σε δύσκολη θέση καθόλου. Εσείς μπορείτε να μας πείτε αν την καλέσατε; Γιατί όπως και να’χει, όσο καλός σου φίλος και να είναι κάποιος, ακόμη και κουμπάρος, αν δεν τον καλέσεις στο σπίτι σου, δεν έρχεται, έρχεται κυρία Μενεγάκη μας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top