Παντρεύτηκε 11 φορές και... εξαφανίστηκε!

Μετά τον γάμο, «άδειαζε» σπίτια και καταθέσεις

Παντρεύτηκε 11 φορές και... εξαφανίστηκε!

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη είναι μία 34χρονη Αμερικανίδα, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε, έχει παντρευτεί 11 αξιωματικούς του στρατού και έχει αποκτήσει 9 παιδιά, τα οποία και έχει εγκαταλείψει κυριολεκτικά στην μοίρα τους.

Η Bobbie An Finley είναι γνωστή στην Αμερική ως η ερωμένη των στρατιωτικών. Για 17 χρόνια παντρευόταν αξιωματικούς του στρατού, έκανε παιδιά μαζί τους και στη συνέχεια, όταν εκείνοι έφευγαν για αποστολές στο εξωτερικό, τους «άδειαζε» σπίτια και τραπεζικούς λογαριασμούς!

«Εγραφα ακάλυπτες επιταγές και πήγαιναν και έβγαζαν πιστωτικές στο όνομά τους και μου έλεγαν ορίστε γλυκιά μου!», δήλωσε η Finley. «Ηθελε να παντρευτεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να πάρει ολόκληρη την κληρονομιά»,ανέφερε στην τηλεοπτική κάμερα ένας από τους πρώην συζύγους της.

Εναντίον της είχαν εκδοθεί δεκάδες εντάλματα σύλληψης σε πολιτείες όπου δρούσε. Πρόσφατα, ωστόσο, αιφνιδίασε τις Αρχές όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι της Αλαμπάμα, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Νόμιζα ότι κάποιος θα μ’ αγαπήσει. Εγκατέλειψα τα παιδιά για να πάρουν αυτό που τους αξίζει και όχι αυτό που θα τους έδινα εγώ», δήλωσε η 34χρονη, που τα τελευταία χρόνια ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένη. Τώρα, παραδόθηκε στις Αρχές αφού…βαρέθηκε να κρύβεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top