Πήγε στα πεθερικά ο Clooney

«Λύσσαξαν» μικρές και μεγάλες μόλις τον είδαν στο χωριό

Πήγε στα πεθερικά ο Clooney

Πανικός κυρίευσε ολόκληρο το μικρό χωριό Tresnuraghes της Σαρδηνίας, όταν ο George Clooney έκανε την εμφάνισή του! Μεγάλες και μικρές «σφάχτηκαν» στα πόδια του, καθώς ο γόης του Hollywood πήγε να γνωρίσει τα πεθερικά του!

Η Elizabetta Canalis πήρε τον καλό της από το χεράκι και, μια και δυό, τον πήγε στον μπαμπά και την μαμά. Έτσι δεν κάνουν οι καθωσπρέπει κοπέλες;

Βέβαια, η γνωριμία του George με τα πεθερικά «φούντωσε» εκ νέου τα σενάρια για επικείμενο γάμο, αν και κάποιες φήμες λένε ότι το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί κρυφά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι...

Με το που εμφανίστηκε το τζιπάκι στα δρομάκια του χωριού, σήμανε... επιστρ��τευση: «τρεχάτε χωριανές ήρθε ο George» ήταν το μήνυμα που μεταδόθηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα και ένας «στρατός» από θηλυκά κάθε ηλικίας έσπευσε να δει τον γόη.

Οι μεγάλες κυρίες του τσιμπάγανε τα μαγουλάκια στο στυλ «καλώς το παλληκάρι μας», οι πιο μικρές τσιρίζανε και όλες μαζί πόζαραν για φωτογραφίες και ζητούσαν αυτόγραφα.

Ο Clooney, πάντως, δεν δυσανασχέτησε... Χαμογελούσε και πόζαρε μέχρι που ήρθε η ώρα να μπει στο πατρικό της Elizabetta, όπου ουδείς γνωρίζει τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Μόνο για μια στιγμή φάνηκε αργότερα η Elizabetta, που άνοιξε το παράθυρο και έκανε νόημα στις κυρίες που βρισκόταν από κάτω να ησυχάσουν!


Πρώτη Ανάρτηση: 19/09/2010 - 08.44

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top