Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει αν είναι μόνη ή όχι

Τι δήλωσε στο Star η σέξι τραγουδίστρια;

Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει αν είναι μόνη ή όχι

Αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της είναι τον τελευταίο καιρό η Ελένη Φουρέιρα, ενώ φουντώνουν διαρκώς οι φήμες για χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό. Η τραγουδίστρια μίλησε τηλεφωνικά στο Star και αποκάλυψε πολλά...

«Είμαι πάρα πολύ καλά, όλα πάνε καλά δόξα τω Θεώ», είπε για τα επαγγελματικά της η τραγουδίστρια, που εμφανίζεται μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Ηλία Βρεττό και τον Κώστα Μαρτάκη.

Παράλληλα, δηλώνει... ξετρελαμένη με τον παρτενέρ της στο «Just The 2 Of Us», Παναγιώτη Πετράκη. «Αρέσει σε εμένα και σε όλες τις γυναίκες της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν, όμως, η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της, η Ελένη «μαγκώθηκε». Μάλιστα, δεν ήθελε καν να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά! «Θες να με ρωτήσεις κάτι άλλο; Please...», ήταν η αντίδρασή της!

«Είμαι πολύ γεμάτη από την δουλειά μου για να συζητήσω για όλα τ’ άλλα» πρόσθεσε και, απ’ ότι καταλαβαίνουμε όλοι, η σχέση με τον Κωνσταντίνο μάλλον έλαβε τέλος.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος συνάδελφός της ήταν ζευγάρι για περίπου 1 χρόνο και είχαν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχουν τη διάθεση να επανασυνδεθούν. Είναι και οι δυο απόλυτα απορροφημένοι από τα επαγγελματικά τους», δήλωσε κοινός τους φίλος στο περιοδικό «People» την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top