Αποκλειστικό: σπίτι με το μωρό ο Πλούταρχος

Τι δήλωσε στην κάμερα του Star ο πανευτυχής μπαμπάς

Αποκλειστικό: σπίτι με το μωρό ο Πλούταρχος

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και με το νέο μέλος της οικογένειας αγκαλιά, ο Γιάννης Πλούταρχος συνόδευσε την σύζυγό του, Μαρία, στο σπίτι τους! Ο Πλούταρχος junior και η μαμά βγήκαν από το μαιευτήριο και πήγαν στα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας που τους περίμεναν με λαχτάρα!

Τι κι αν ο δημοφιλής τραγουδιστής έγινε για πέμπτη φορά πατέρας; Όλα του έμοιαζαν πρωτόγνωρα και φάνηκε να ζει την κάθε στιγμή...

Γιάννης και Μαρία βγήκαν από το μαιευτήριο με τον μικρό στα χέρια και τον άλλο του�� γιο, Γιώργο, στο πλευρό τους. Τα τρία κορίτσια της οικογένειας περίμεναν στο σπίτι για να καλωσορίσουν το νέο αδερφάκι!

«Είμαστε πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ ωραία», δήλωσε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Star και πρόσθεσε πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης αποκάλυψε ότι έκανε δώρο στην γυναίκα του τριαντάφυλλα, όπως συνηθίζει άλλωστε! «Της έχω δωρίσει την καρδιά μου τόσα χρόνια και αυτό νομίζω είναι το σπουδαιότερο δώρο», κατέληξε.

Πανευτυχής και η μαμά, που επισήμανε ότι όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το νεογέννητο.

«Να ‘ναι καλά τα παιδιά και τίποτε άλλο», ευχήθηκε ο τραγουδιστής, ενώ έκοψε κάθε κουβέντα για... έκτο παιδί. «Μακάρι να είμαστε άξιοι να τα μεγαλώσουμε», πρόσθεσε με χαμόγελο, ενώ δεν παρέλειψε να υπογράψει αυτόγραφα και να μιλήσει με θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο μικρός θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος, από τον άγιο που η οικογένεια του τραγουδιστή θεωρεί προστάτη της.

Πρώτη ανάρτηση: 27/10/2010 21.05

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top