Κόντρα Κορομηλά - Ουγγαρέζου για τα ριάλιτι

«Μπηχτές» για την ποιότητα και στο βάθος... Μενεγάκη!

Κόντρα Κορομηλά - Ουγγαρέζου για τα ριάλιτι

Στης ποιότητας την ποδιά «σφάζονται» παλικάρια και όπου παλικάρια βάλτε την Ρούλα Κορομηλά και τον Δημήτρη Ουγκαρέζο, που κοκορομαχούν για το ποιό ριάλιτι είναι πιο... ποιοτικό! «Big Brother» ή «Uman»; Ιδού η απορία, στην οποία αποφάσισε να λάβει μέρος και η Ελένη Μενεγάκη στηρίζοντας -φυσικά- την Ρούλα προσωπικά!

Από την ραδιοφωνική της εκπομπή, η Ρούλα πέρασε από την θέση του κρινόμενου σε αυτή του κριτή και άνοιξε μέτωπο με το «Uman» πριν ακόμα αυτό αρχίσει να προβάλλεται!

«Είδες τα παιδιά να κάνουν κάτι μεμπτό; Είδες κάτι να είναι χυδαίο; Τι έχουν κάνει που τους φωνάζουν ας πούμε; Μήπως υπάρχουν άλλα συμφέροντα από πίσω; Εγώ πιστεύω ότι άλλα συμφέροντα υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια που μόνο τις μυστικές υπηρεσίες δεν κατηγόρησε για την κριτική που δέχεται το «Big Brother».

Κάπου άνοιξε και η κόντρα με το ριάλιτι που ετοιμάζει το Mega. «Το Uman είναι το πιο ανθρωποφαγικό», παρατήρησε ο συμπαρουσιαστής της Ρούλας για να πάρει η ξανθιά την πάσα και να ξεκινήσει.. «Τι είναι ριάλιτι;», ρώτησε δήθεν μου τάχα μου και ο παρτενέρ της απάντησε «το πιο hardcore που έχουμε δει». «Αυτό δεν είναι trash;», ρώτησε με ύφος αθώας περιστεράς η Ρούλα και το πιάσαμε το μήνυμα...

«Δεν σχολιάζω ποτέ πράγματα που λέει η κα. Κορομηλά και άνθρωποι όπως εκείνη που έχουν κάνει πράγματα στην τηλεόραση», είπε στην κάμερα του Star ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, προσθέτοντας ότι «δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ανθρώπους trash, κανείς δεν μπορεί να κρίνει ανθρώπους άλλους».

Ρούλα και παρτενέρ συνέχισαν όμως να μιλούν για το «Uman», επισημαίνοντας ότι περιλαμβάνει «περίεργες δοκιμασίες» και «ταπεινωτικές πρακτικές» που κάνουν τους παίκτες να κλαίνε πολύ και χαρακτηρίζοντάς το «κλασσική ελληνορωμαϊκή αρένα».

«Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπομπές που δεν κοστίζουν πολύ αλλά έχουν καλή αισθητική, ψυχαγωγούν και δεν προσβάλλουν κανέναν», σχολίασε ο Πέτρος Μπούτος σε συνέντευξή του και το καρφί προς το ριάλιτι του Alpha έμεινε να αιωρείται...

Σιγά μην άφηνε αυτό ασχολίαστο η Ρούλα! «Υπάρχει ένας εσκεμμένος βομβαρδισμός γύρω από αυτή την ιστορία, αρνητικός», είπε και ο συμπαρουσιαστής της έσπευσε να προσθέσει: «ας αφήσουμε τις βλακείες για το Big Brother. Σκουπίδια έχουν όλοι».

Αυτά τα... σκουπίδια βγήκε σήμερα να υπερασπιστεί η Ελένη Μενεγάκη, καθότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Έχοντας καλεσμένους τους παίκτες που αποχώρησαν από το «Big Brother», η Ελένη έπλεξε το εγκώμιο της Ρούλας.

«Ρε παιδιά, που μ’ αρέσει κάθε φορά και περισσότερο η Ρούλα... Γιατί είναι ήρεμη συνέχεια! Πόσο πολύ μ’ αρέσει αυτό! Ειλικρινά σας μιλάω τώρα... Αυτή η ηρεμία της, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα πράγματα, δεν τα τραβάει με το ζόρι να βγάλει κάτι, τόσο όσο... για την δική μου ματιά, για τα δικά μου γούστα, για το δικό μου μυαλό... Μ’ αρέσει πάρα πολύ, αλλά πάρα πολύ! Είναι πολύ ωραία», είπε η οικοδέσποινα του «Καφέ» πριν μας πασάρει τους δύο παίκτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top