«Μήπως τα μοντέλα του Next Top Model είναι…τεμπέλες;»

Ποιος τα έβαλε με τα... κορίτσια και γιατί

«Μήπως τα μοντέλα του Next Top Model είναι…τεμπέλες;»

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του Βρεττού Βρεττάκου που βρέθηκαν στην επίδειξη της νέας κολεξιόν που πραγματοποίησε ο σχεδιαστής στο Κεφαλάρι. Ανάμεσά τους η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Καγιά, η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλές άλλες κυρίες του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου.

Στην επίδειξη μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2010-2011, η παρουσιάστρια του Next Top Model ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που κατέφθασαν. Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον σχεδιαστή, τόσο σαν επαγγελματία, όσο και σαν φίλο, ενώ μίλησε και για τον περιβόητο καυγά ανάμεσα σε εκείνη και την επίδοξη… σταρ της πασαρέλας στο ριάλιτι μοντέλων. «Ο καυγάς έπρεπε να γίνει για να βγει μία καλή φωτογραφία. Τι θέλω να πώ, δεν τσακώθηκα εγώ με την Στεφανία γιατί έχουμε κάτι να χωρίσουμε, έγινε στα πλαίσια της φωτογράφισης και μάλιστα βγήκε μία τρομερή φωτογραφία από αυτό. Ήταν αυτό το concept, αλλά δεν κάναμε ψεύτικο καυγά έπρεπε να το κάνουμε εκείνη την ώρα κανονικά για να βγει καλό. Είχε πολύ πλάκα πάντως γιατί κάποια στιγμή με τραβάει από τα μαλλιά η Στεφανία, την πιάνω κι εγώ από το χέρι και την πετάω και λέμε και οι δύο μαζί αυτό ήταν κουνγκ φου κανονικό».

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν και τρία μοντέλα από το φετινό Next Top Model. Αυτό μάλιστα αποτέλεσε και την αφορμή της ερώτησης που τέθηκε στον σχεδιαστή και καλό φίλο του Βρεττού Βρεττάκου, Λάκη Γαβαλά. «Στην σημερινή επίδειξη είδαμε μοντέλα από το φετινό ριάλιτι. Ομως, έχουμε δει ότι δεν ξεχώρισε και κανένα μοντέλο από αυτά του περυσινού Next Top Model, έχετε κάτι να πείτε γι’αυτό;» ρωτήθηκε ο Λάκης και η απάντησή του ήταν άμεση. «Μήπως είναι λίγο τεμπέλες;»

Μα γιατί το λες αυτό Λάκη; Τα κορίτσια «σκίζονται» στη δουλειά. Πεθαίνουν στην κούραση. Για να ξεκατινιάζονται εννοείται, όχι για να κάνουν πασαρέλα. Βγαίνει στις εκπομπές η μία μετά την άλλη και αναλύουν την κυτταρίτιδα της μιας, την προφορά της άλλης, τα μαλλιά της, τα δόντια της, το ένα της, το άλλο της.

Σε πασαρέλα κάτι κορίτσια; Σε δουλειά; Σε φωτογράφιση; Αμα σας τα έχωνε η Βίκυ και σας έλεγε να δουλεύετε περισσότερο και να είστε πιο σεμνές για να πάτε μπροστά, την βρίζατε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top