Γιατί πήγε στη Νέα Υόρκη ο Αργύρης Αγγέλου;

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει την νέα σελίδα στη ζωή του

Γιατί πήγε στη Νέα Υόρκη ο Αργύρης Αγγέλου;

«Ξεκινάει μια άλλου είδους εποχή για εμένα», δηλώνει ο Αργύρης Αγγέλου -ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «Παρά Πέντε- και αποκαλύπτει για ποιόν λόγο πέρασε σχεδόν ένα μήνα στην Νέα Υόρκη.

Όπως λέει ο ίδιος στο περιοδικό «Down Town» το ταξίδι μέχρι την αμερικάνικη μεγαλούπολη ήταν ένα από εκείνα που πάντα ήθελε να κάνει. Ωστόσο, πήρε την μεγάλη απόφαση τον περασμένο Ιούλιο, με αφορμή και την συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Rent».

«Στη Νέα Υόρκη προσπάθησα να δω ό,τι έχει σχέση με την δουλειά μου», αναφέρει ο Αργύρης και μιλά για την συνάντησή του με τον Anthony Rapp, τον ηθοποιό που πρώτος ενσάρκωσε τον ρόλο του Mark τον οποίο θα υποδυθεί στο μιούζικαλ.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τον είδα μπροστά μου σαν να είχε βγει μόλις από την ταινία, δεν είχε καμία διαφορά. Σαν να είχε βγει από το καρέ της ταινίας! Ήταν αυτός ο νεαρός με τα γυαλάκια, τα ξανθά μαλλιά, ο ίδιος», λέει ο Αργύρης για την συνάντηση με τον συνάδ��λφό του.

Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν για το «Rent», με τον Αμερικανό να ενδιαφέρεται να μάθει για την ελληνική παραγωγή και να αποδέχεται την πρόταση να παραβρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της.

Ο Αργύρης χαρακτηρίζει το καλοκαίρι που πέρασε πολύ ιδιαίτερο για εκείνον. «Αν υπάρχει μια περίοδος στη ζωή του ανθρώπου όπου έρχονται τα πάνω κάτω, αυτό συνέβη σε εμένα το φετινό καλοκαίρι», δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

«Είμαι ένας άλλος άνθρωπος πια. Μου έχουν συμβεί προσωπικά πράγματα, προσωπικές σχέσεις και σκέψεις... Το θέμα είναι ότι κατάφερα να μην με πιάσει πανικός κι όλο αυτό κατάφερα να το διοχετεύσω δημιουργικά και με ψυχραιμία. Θέλω να πιστεύω ότι τα κατάφερα», προσθέτει ο ηθοποιός και εξομολογείται πως του λείπει το συναίσθημα του να κάνεις τηλεόραση και όχι το να δει την μούρη του σε αυτήν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top