Aπό ποιον ζητάει 770.000 δολάρια η Ζέτα Βομβογιάννη;

Νέα μπλεξίματα για την κα Graff...

Aπό ποιον ζητάει 770.000 δολάρια η Ζέτα Βομβογιάννη;

HZέτα Βομβογιάννη-Graff έγινε γνωστή πριν από λίγα χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον «άρχοντα» των διαμαντιών Graff. Λίγα χρόνια μετά, το όνομά της ακούστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν βρέθηκε σε σφοδρή διαμάχη με την Paris Hilton. Σας θυμίζουμε ότι η «χρυσή» κληρονόμος κατέβαλε στην κα Βομβογιάννη τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια, μετά την μήνυση της τελευταίας για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Paris Hilton είχε δηλώσει στην εφημερίδα New York Post ότι η κα Βομβογιάννη προσπάθησε να την στραγγαλίσει για να της πάρει το πανάκριβο κολιέ που φορούσε. Λίγο καιρό μετά «τσίμπησε» την αγωγή και πλήρωσε αδρά.

Συνηθισμένη, λοιπόν, σε δικαστικές διαμάχες, τις οποίες μάλιστα κερδίζει, η Ζέτα Βομβογιάννη δεν είχε πρόβλημα να ξαναμπεί σε τέτοιου είδους διαδικασία. Αυτή τη φορά, έκανε μήνυση στον Alex Blymkim, του γνωστού Τrust «Alex and Polina Blymkin family» από τον οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει 770.000 δολάρια, για την καταστροφή που προκάλεσαν όπως λέει οι εργασίες που έκανε ο επιχειρηματίας στο οικόπεδο του στο δικό της. Η κα Graff ισχυρίζεται ότι της κατέστρεψαν δένδρα και φυτά κι όπως λέει η ίδια αρχικά της υποσχέθηκαν πως θα τα αντικαταστήσουν και θα διορθωθούν όλες οι ζημιές. Οι «αγενείς» όμως, όπως τους χαρακτηρίζει, γείτονες της, δεν έκαναν τίποτα απ' ολα αυτά. Αντίθετα, παραβίασαν την ιδιωτική της ζωή και την ηρεμία της, κατέστρεψαν την περιουσία της και γέμισαν το οικόπεδο της με σκουπίδια.

Το εάν θα κερδίσει και αυτή τη δικαστική διαμάχη και γίνει κατά 770.000 δολάρια πλουσιότερη, θα το δούμε σε λίγες ημέρες που θα βγει η δικαστική απόφαση. Τι θέλει κι αυτή και μπλέκεται σε κάτι τέτοια; Θα βγάλει άκρη άραγε; 'Η μήπως δεν έχει προβλήματα και πάει να δημιουργήσει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top