Η μητέρα του δημοσιογράφο Κωνσταντίνου Αντωνάτου έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.
Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος στο προφίλ του στο Instagram πριν από λίγες ώρες: «Απόψε το κεφάλαιο κλείνει. Σίσσυ, ήταν τιμή μου που είσαι μαμά μου. Σε ευχαριστώ για την κοινή μας διαδρομή. Θα είσαι πάντα στη ψυχή μου. Ξεκουράσου τώρα, είμαι εγώ εδώ για όλα. Σ αγαπώ. Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου μαμουλίχια μου!».
Τα συλλυπητήρια στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για την απώλεια της μητέρας του έστειλε η Ναταλία Γερμανού κι οι συνεργάτες της μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα.
Ναταλία Γερμανού: «Οι γονείς μου με πετούσαν ο ένας στον άλλον σαν μπαλάκι»
«Σήμερα στη θέση του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, που περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους που μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος, είναι ο Χρήστος Κούτρας.
Θέλω να στείλουμε όλοι μας, την αγάπη μας στον Κωνσταντίνο που έχασε τη μητέρα του, την αγαπημένη του Σίσσυ, που ήταν για αυτόν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του. Ήταν η μάνα του, ήταν το στήριγμά του, ήταν η καλύτερη του φίλη, ήταν ο βράχος του. Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή περνάει πάρα πολύ δύσκολα.
Εγώ του υποσχέθηκα και θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, πως κάθε Σάββατο η Σίσσυ θα είναι εδώ και θα μας παρακολουθεί και θα χαμογελάει. Της αφιερώνουμε όλη τη σημερινή εκπομπή. Έχει και θα έχει πάντα εσένα για γιο. Έχεις όλη την αγάπη μας, την αμέριστη σκέψη μας. Οι γονείς μας είναι πάντα οι φύλακες αγγελοί μας», είπε η Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.