Μ. Ντενίση: Θα πολιτευθεί;

Απαντά η ίδια αποκλειστικά στο Super Star

Μ. Ντενίση: Θα πολιτευθεί;

Τη… δόξα του Ηλία Ψινάκη φαίνεται πως ζήλεψε η Μιμή Ντενίση, η οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πολιτευθεί στο εγγύς μέλλον δηλώνοντας πως αισθάνεται την ανάγκη να ασχοληθεί με τα κοινά.


Η κ. Ντενίση -στη συνέντευξη της στην εκπομπή Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη- εξομολογήθηκε ότι την ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθεί με τα κοινά, ωστόσο δεν διευκρίνισε αν θα το κάνει πράξη και –δη- σύντομα: «Πιστεύω ότι με τα κοινά πρέπει να ασχολούμαστε όλοι. Το σύνολο θα πρέπει να είναι η πρώτη μας έννοια και όχι ο εαυτός μας» τονίζει η κα Ντενίση και διευκρινίζει:


«Αισθάνομαι την ανάγκη να “πάω” στην πολιτική αλλά αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει να αφήσω το θέατρο, το οποίο το λατρεύω και αυτή τη στιγμή είμαι σε πλήρη δράση. Πιστεύω πάντως ότι όπως και στο θέατρο, έτσι και στην πολιτική, πρέπει να αγαπάς το αντικείμενο για να το κάνεις. Σας διαβεβαιώνω πάντως ότι όταν “πάω” στην πολιτική θα το ασχοληθώ με το ίδιο πάθος που ασχολούμαι και με το θέατρο» ξεκαθάρισε η κα Ντενίση τονίζοντας ουσιαστικά ότι το θέμα δεν είναι αν η ίδια θα ασχοληθεί με την πολιτική αλλά.. το πότε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top