Η ατάκα της Μπαλατσ��νού που «έστειλε αδιάβαστο» το μοντέλο

Τί της είπε και κόντεψε να λιποθυμήσει

Η ατάκα της Μπαλατσινού που «έστειλε αδιάβαστο» το μοντέλο

Μιλώντας σε μία από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο Next Top Model, η Τζένη Μπαλατσινού είπε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή δεν κάνουν όλες οι κοπέλες για μοντέλα. Το κορίτσι που είχε απέναντί της, το οποίο και αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι, ξέσπασε σε λυγμούς, μην αντέχοντας αυτά που άκουγε.

«Eπειδή έχεις μία φυσική χάρη, ίσως να μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο στον καλλιτεχνικό χώρο. Για modeling, όμως, μην ακούσεις κανέναν εάν σου πει κάτι άλλο. Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Είσαι και πολύ ευαίσθητη και όταν κάποια στιγμή βρίσκεσαι στην τηλεόραση και ακούς αυτό το πράγμα από εμένα, μπορεί να είναι δύσκολο. Ούτε εγώ αισθάνομαι καλά. Αλλά το θεωρώ πολύ πιο τίμιο να σου πω πραγματικά αυτό που πιστεύω».

Η Λόρα κόντεψε να λιποθυμήσει γιατί μια από τις πλέον έμπειρες παρουσίες στον χώρο της μόδας, όπως η Τζένη Μπαλατσινού της είπε… την αλήθεια. Άλλωστε, αυτό που είπε η Τζένη, το έχουν ξαναπεί δεκάδες φορές και άλλοι εκπρόσωποι της σοουμπιζ και ιδίως της πασαρέλας. Και πολύ καλά έκαναν, γιατί στο τέλος η κρίση τους αποδείχθηκε - όχι απλά σωστή - αλάνθαστη. «Κάνε κάτι άλλο καλύτερα» της είπε κι εκείνη με αναφιλητά της απάντησε: «Αν δεν κάνω γιατί δεν μου το είπατε από την αρχή;»

«Γιατί θέλαμε να σε δούμε και να σε δοκιμάσουμε πρώτα» της είπε πολύ σωστά η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί έτσι αυθαίρετα μία επιτροπή επιλογής μοντέλων να λέει εξαρχής ότι μια κοπέλα δεν κάνει, προτού την δουν. «Από την πρώτη στιγμή λένε αυτή δεν είναι μοντέλο. Δεν είναι έτσι γιατί πολλές κοπέλες τις βλέπεις και μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και μετά να κάνουν τεράστια καριέρα».

Αν ήταν να λέει σε όλες τα καλύτερα, αλίμονο της… Και στο τέλος τέλος, δεν της είπε και τίποτα. Πώς έκανε κι αυτή έτσι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top