«Βροχή» προτάσεων σε εγγονή πασίγνωστου επιχειρηματία

Ποια ελληνίδα έχει καταπλήξει τους πάντες στο εξωτερικό

«Βροχή» προτάσεων σε εγγονή πασίγνωστου επιχειρηματία

«Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις συνεργασίας για την Μαίρη Κατράντζου, 27 ετών, εγγονή του ιδρυτή των καταστημάτων Κατράντζος σπορ.

Τα μεγαλύτερα βρετανικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης παρακαλάνε για μία συνέντευξη από την νεαρή σχεδιάστρια, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία μόδας το Swiss Textile award, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Η Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε στην Βρετανική πρωτεύουσα τις προτάσεις της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, οι Αρχές την έχουν προσκαλέσει στους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς χώρους του Λονδίνου για να μιλήσει και να παρουσιάσει τις προτάσεις της, ακόμη και στις ιπποδρομίες του Ascot!

Τα περισσότερα από τα φορέματα που παρουσίασε για την άνοιξη και το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς έχουν ως θέμα τους χώρους ενός συνηθισμένου σπιτιού. Στο μπροστινό μέρος δηλαδή του ρούχου, ο θεατής αντικρίζει μία… κουζίνα ή ένα σαλόνι, ή ακόμη – γιατί όχι – και την… τουαλέτα! Από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε τα ρούχα της στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια, οι Αγγλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό. Στο πελατολόγιό της βρίσκονται ονόματα όπως η Karolina Kurkova, η Anna Dello Russo και οι ηθοποιοί Rosamund Pike και Yasmin Le Bon.

Αυτό το διάστημα, η Μαίρη Κατράντζου πηγαινοέρχεται από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη, καθώς ο επόμενος στόχος της είναι η τεράστια βιομηχανία των αρωμάτων. Εκτός από το Λονδίνο, εμπορική συνεργασία αναζητούν μαζί της επιχειρήσεις – μεγαθήρια, όπως τα Harvey Nichols, Matches and Joseph, καθώς και τα Colette στο Παρίσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top