Οι ηθοποιοί «τα χώνουν άσχημα» στα ριάλιτι μαγειρικής

Ολη η TV μία απέραντη κουζίνα φέτος...

Οι ηθοποιοί «τα χώνουν άσχημα» στα ριάλιτι μαγειρικής

Κρίση, κρίση, αλλά οι ηθοποιοί στις πρεμιέρες των θεάτρων, στήνουν πηγαδάκια στα φουαγιέ και εκεί που νομίζουμε ότι θα συζητάνε για κανένα… φεστιβάλ κινηματογράφου, διαπιστώνουμε πως άλλος είναι ο… νταλκάς τους.

Oι ηθοποιοί πλέον δεν έχουν να εξετάσουν και να ασχοληθούν με τους ρόλους τους, αλλά και με μία ενδεχόμενη συμμετοχή σε ριάλιτι… χορού, τραγουδιού, μαγειρικής και ό, τι άλλο τους προκύψει… Βασικά το θέμα των ηθοποιών το τελευταίο διάστημα είναι τα ριάλιτι μαγειρικής.

«Θα συμμετείχατε ποτέ σε ένα ριάλιτι; Σε ριάλιτι μαγειρικής για παράδειγμα;», ρωτήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.«Όλα αυτά τα… singing, dancing κλπ., μου φαίνονται πολύ σπαστικά. Δεν θα μου έκανε κέφι να συμμετάσχω σε κανένα. Δεν την έχω την κουτάλα καθόλου…Μην σας πω ούτε στην ζωή μου δηλαδή δεν την έχω, όχι στην τηλεόραση», απάντησε η ηθοποιός.

Για τα ριάλιτι της τηλεόρασης, όμως, και τους ηθοποιούς που κάνουν καριέρα σε αυτά, μίλησε και η Μάρω Κοντού, που ανέφερε: «Δεν υπάρχει περίπτωση ηθοποιός της τηλεόρασης να μεταπηδήσει στο θέατρο». Μια χαρά τα λέει η κα Κοντού. Χαζοί είναι κυρία Κοντού μας οι ηθοποιοί να αφήσουν το γυαλί; Εδώ και παρουσιαστές γίνονται και τραγουδιστές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αρκεί να φαίνονται.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε σε πρεμιέρα θεάτρου σαν τον Ρομπέν των… Ηθοποιών.«Εμένα προσωπικά κανένα πρόγραμμα δεν μου αρέσει», δήλωσε, προσθέτοντας: «Αυτοί που παριστάνουν τώρα τα μέλη των επιτροπών είναι αγενέστατοι και καλύπτουν τις ατέλειές τους και το κενό του χαρακτήρα τους με βλακείες».

«Ένα μαγειρείο όλη η τηλεόραση, είναι εκνευριστικό, όπως και να το κάνουμε», δήλωσε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, φανερά ενοχλημένη με το θέμα των ριάλιτι μαγειρικής που φέτος έχουν κατακλύσει την τηλεόραση.

Πείτε τα… μας ανοίγουν την όρεξη και μετά άντε να καθίσουμε να τα μαγειρέψουμε εμείς αυτά. Τουλάχιστον ας μας τα στείλουν με ντελίβερι… τότε θα κάνουν κάτι για καλό σκοπό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top