Γιατί να φορέσετε peep-toe ankle boots

Το μυστικό μια κομψής βραδυνής εμφάνισης

Γιατί να φορέσετε peep-toe ankle boots

Σοφιστικέ, αισθητικά άψογα, ζεστά, άνετα, αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Τα μποτάκια που έχ��υν γίνει γνωστά ως ankle boots, (καθώς τα πιο πολλά από αυτά φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο), και δη τα peep-toe ankle boots, προτιμώνται όλο και περισσότερο από τις γυναίκες, κυρίως για τις βραδυνές τους εξόδους.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια αναδεικνύουν με τέλειο τρόπο το γυναικείο πέλμα, ενώ εάν συνδυαστούν με καλό πεντικιούρ, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό. Σε κάθε περίπτωση αποτελούν την ιδανικότερη λύση για μια κομψή και φινετσάτη γυναικεία εμφάνιση.

Τα peep-toe ankle boots είναι φτιαγμένα από ύφασμα σουετ, από δέρμα, από σατέν, ακόμη και από δαντέλα. Ο ιδανικότερος τρόπος να τα συνδυάσει κανείς είναι μίντι φορέματα μέχρι το γόνατο, καθώς και μακρύ, αλλά πολύ μακρύ παντελόνι. Οποια κυρία επιλέξει να τα φορέσει, θα πρέπει να αποφύγει τις φαρδιές φούστες, τα παντελόνια τύπου κάπρι, καθώς και τα σορτσάκια.

Εκπληκτικά μποτάκια τέτοιου είδους θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, δια χειρός των σχεδιαστών Jimmy Choo, Bally, Stuart Weitzman και πολλών άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top