Η Lady Gaga σκαρφαλώνει σε παπούτσια- «ουρανοξύστες»

Για να κάνει…yoga

Η Lady Gaga σκαρφαλώνει σε παπούτσια- «ουρανοξύστες»

Ποιος είπε ότι η γυμναστική χρειάζεται άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια; Σίγουρα πάντως όχι η Lady-Gaga, η οποία είπε να φορέσει κάτι «λιτό» και «απλό», και εμφανίστηκε στο μάθημα της γιόγκα με κάτι τεράστιους κοθόρνους, περούκα στα μαλλιά, φόρεμα σε στιλ γιλέκου και γυαλιά ηλίου.

Την παράσταση όπως είναι φυσικό έκλεψαν τα παπούτσια «ουρανοξύστες» στα οποία «σκαρφάλωσε» η εκκεντρική ποπ σταρ, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια ώστε να τα περπατήσει.

Τελικά, με τη βοήθεια ενός σωματοφύλακα κατ��φερε να διανύσει με το ζόρι μερικά μέτρα και να παρακολουθήσει το αγαπημένο της μάθημα. Πάλι καλά που υπήρχε κάποιος να τη βοηθήσει δηλαδή, γιατί αλλιώς θα σκοτωνόταν αν έπεφτε από τέτοιο ύψος!

Μήπως το συγκεκριμένο παπούτσι αποτελούσε μέρος του μαθήματος γιόγκα; γιατί όπως και να το κάνεις, μέχρι να σηκώσεις το ένα πόδι και να στηριχτείς στο άλλο, έναν τετρακέφαλο τον κάνεις, δεν λέμε!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την εκκεντρική σταρ να κυκλοφορεί με παπούτσια κοθόρνους τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχει σχεδιάσει ο Alexander Mc Queen. Ωστόσο αυτή τη φορά έσπασε όλα τα ρεκόρ, μιας και το συγκεκριμένο παπούτσι έμοιαζε περισσότερο με πολυκατοικία.

Και όχι τίποτ΄άλλο… πρέπει να είναι και το αγαπημένο της, αφού μετά το μάθημα γιόγκα, άλλαξε ρούχα και περούκα, αλλά το παπούτσι και το γυαλί εκεί… σταθερή αξία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top