Γνωστός τραγουδιστής θύμα κουκουλοφόρων με πιστόλι!

«Έζησα κάτι που είχα δει μόνο στο σινεμά», λέει στο Star

Γνωστός τραγουδιστής θύμα κουκουλοφόρων με πιστόλι!

Θύμα επίδοξων ληστών έξω από video club έπεσε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Χάρης Βαρθακούρης, που ήρθε πρόσωπό με πρόσωπο με δύο κουκουλοφόρους που τον απείλησαν την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του!

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Super Star» ο Χάρης, το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στη Δροσιά. Αφού πάρκαρε το αμάξι του περίπου 50 μέτρα μακριά από το video club, ο τραγουδιστής μπήκε στο κατάστημα.

Βγαίνοντας, όμως, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: δύο κουκουλοφόροι, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε περίστροφο, εμφανίστηκαν την ώρα που μπήκε στο αμάξι και, κρατώντας την πόρτα του οδηγού, προσπάθησαν να τον κλέψουν.

«Μου έφερε μπροστά μου ένα πιστόλι και μου είπε να βγω έξω. Δεν βγήκα και το μόνο που κατάφερα να ψελλίσω ήταν "είσαι με τα καλά σου;" και έβαλα μπρος», είπε στην εκπομπή ο γιός του Γιάννη Πάριου.

Μετά το συμβάν, ο Χάρης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

«Έζησα στιγμές που είχα δει μόνο στο σινεμά. Εκ των υστέρων που το σκέφτομαι απορώ με τον εαυτό μου... θα μπορούσα να μην έβλεπα την γυναίκα μου και το μωράκι μου», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top