Δεν πρόλαβε να χωρίσει και ντύνεται και πάλι νύφη!

Ποια ελληνίδα σταρ ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και ντύνεται και πάλι νύφη!

Όταν παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο, χάλασε ο κόσμος. Κάμερες, φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία μοίρασαν υλικό από τον γάμο και την δεξίωση που ακολούθησε, που κυκλοφορούσε για μέρες, μην σας πούμε και μήνες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Κι έτσι ξαφνικά, μόλις μετά από έναν χρόνο γάμου και ενώ όλοι είχαν πειστεί ότι πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο και πολύ μεγάλο έρωτα, η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος… χώρισαν! Και όχι μόνον χώρισαν, αλλά ήδη η Μιμή κυκλοφορεί ήδη με νέο σύντροφο και με ένα μονόπετρο στο χέρι!

Πώς σχολίασε ο παρουσιαστής το νέο προσωπικό ξεκίνημα της Μιμής; «Για την Μιμή τρέφω τα καλύτερα αισθήματα κι αν αληθεύει αυτό που διάβασα και το δαχτυλίδι, πάλι τα καλύτερα». Είδατε ανωτερότητα ο πρώην;

Αυτά ακούει η Μιμή Ντενίση και μετά την έκδοση του διαζυγίου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου. «Δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να ξαναπαντρευτώ, μπορεί και όχι», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες. Να το θυμηθείτε: Σε λίγο καιρό θα ντυθεί και πάλι νύφη χωρίς να το πάρει είδηση κανείς...

Το διαζύγιό τους εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/11). Ο παρουσιαστής μίλησε στην τηλεοπτική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι του Βόλου για τη λήξη του γάμου του με τη γνωστή ηθοποιό, για την οποία μάλιστα δεν έκρυψε τα αισθήματά του. «Είναι γεγονός ότι βγαίνει πλέον το διαζύγιό μας, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω από αυτό. Έχω τα καλύτερα αισθήματα για όλη της την οικογένεια», είπε.

Οι φήμες πάντως λένε ότι η Μιμή Ντενίση είναι πολύ ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία και ότι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει την σχέση της και μάλιστα σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top