Γνωστή παρουσιάστρια ανακοινώνει εγκυμοσύνη on air!

Ποιά ξανθιά οικοδέσποινα πρωινού δεν κρύβεται άλλο;

Γνωστή παρουσιάστρια ανακοινώνει εγκυμοσύνη on air!

Στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής ανακοίνωσε ξανθιά παρουσιάστρια ότι είναι έγκυος! Πριν το πρώτο διαφημιστικό, ζήτησε από τους τηλεθεατές να μην αλλάξουν κανάλι γιατί έχει κάτι να τους πει... «Νιώθω ανακούφιση που επιτέλους μπορώ να πω τα χαρμόσυνα νέα. Είναι πολύ γλυκό να το λες: περιμένουμε μωρό», είπε η 29χρονη και άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Μην πάει ο νους σας εντός των συνόρων... Εδώ την εγκυμοσύνη την κρατάμε μυστικό κι ας έχουν «βουίξει» τα δημοσιεύματα (μέχρι και... αποκλειστικά για το φύλο του μωρού), ακόμα κι αν φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά ή μας «καρφώνουν» οι καλεσμένοι της εκπομπής.

Την αποκάλυψη έκανε η Holly Willoughby, παρουσιάστρια δημοφιλούς πρωινής εκπομπής στη Μεγάλη Βρετανία. «Η μεγάλη μέρα ήταν την Παρασκευή, οπότε και πήρα στα χέρια μου το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Το μωρό θα έρθει στον κόσμο τον Μάιο», είπε η παρουσιάστρια, που έχει ήδη ένα αγοράκι και έκανε χιούμορ λέγοντας πως θα γίνει σύντομα «τεράστια και παχιά»!

Κι αν μέχρι στιγμής η είδηση για την εγκυμοσύνη της Holly σας αφήνει αδιάφορους, ήρθε η ώρα για το... «κουφό» της υπόθεσης: η Holly είναι τριών μηνών έγκυος, είναι 29 ετών και ξανθιά, παρουσιάζει πρωινή εκπομπή που ξεκινά λίγο μετά τις 10:00 και στην οποία συμμετέχει ο σύζυγός της!!!

Σας θυμίζει κάτι με πρωταγωνίστρια Ελληνίδα παρουσιάστρια όλο αυτό το story;

Σίγουρα ναι!

Μόνο που η Holly προτίμησε να πει και να μοιραστεί τα ευχάριστα με το κοινό, αντί να αφήνει τους πάντες να λένε και να γράφουν για την εγκυμοσύνη της προκειμένου να διατηρείται καθημερινά στην επικαιρότητα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top