Πώς μοίρασαν τα 6,5 εκατομμύρια Λάτσιος - Μενεγάκη

Την... μερίδα του λέοντος πήρε η παρουσιάστρια!

Πώς μοίρασαν τα 6,5 εκατομμύρια Λάτσιος - Μενεγάκη

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 6,5 εκατομμύρια ευρώ μοίρασαν μεταξύ τους Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη, που αποφάσισαν ποιός θα πάρει τι από την άλλοτε κοινή περιουσία λίγο πριν την οριστική έκδοση του διαζυγίου!

Η ξανθιά παρουσιάστρια πήρε την μερίδα του λέοντος, δεδομένου και του ότι έχει αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών. Πάρτε χαρτί και μολύβι για να μην χάσετε τον λογαριασμό...

- Βίλα στα Μελίσσια: 4 εκατομμύρια

- Σπίτι στην Κηφισιά: 600.000

- Ένα 4αρι στο Ελληνικό: 400.000 (το είχε πριν τον γάμο)

- Πολυκατοικία στην Κάρυστο (κληρονομιά από την μητέρα της)

- 10 στρέμματα στην Κάρυστο

- Εξοχικό στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

Από την άλλη, ο Γιάννης Λάτσιος πήρε... ελάχιστα, ενώ θα πληρώνει 3.000 ευρώ διατροφή μηνιαίως! Δύο οικόπεδα στην Μυτιλήνη και ένα στην Βοιωτία, συνολικής αξίας 750.000 ευρώ.

Η βίλα στα Μελίσσια θα μεταβιβαστεί στα τρία παιδιά, ενώ το εξοχικό στην Νέα Ποτίδαια θα πουληθεί και οι άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι θα βάλουν στην τσέπη περί τις 200.000 ευρωπουλάκια έκαστος (αν φυσικά πουληθεί το ακίνη��ο με τέτοια κρίση στην αγορά).

Δικηγόροι, λογιστές και μεσίτες τα έβαλαν κάτω και τα υπολόγισαν όλους αυτούς τους 9 μήνες που μεσολάβησαν από το δελτίο Τύπου για τον χωρισμό μέχρι την έκδοση του διαζυγίου, που είναι συναινετικό.

Το διαζύγιο συζητήθηκε χθες και τώρα Ελένη - Γιάννης περιμένουν την οριστική του έκδοση, τις επόμενες ημέρες. Πάντως, για να είναι ελεύθεροι και με την «βούλα» θα πρέπει να περιμένουν και το διαζευκτήριο, που βγαίνει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Την Τρίτη, στα δικαστήρια πήγαν μόνο οι δικηγόροι του εν διαστάσει ζευγαριού, ενώ το συμφωνητικό για την μοιρασιά πάει προς την εφορία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top