Δείτε αμακιγιάριστη την Βίκυ Καγιά

Πώς είναι χωρίς ίχνος make up;

Δείτε αμακιγιάριστη την Βίκυ Καγιά

Όπως ακριβώς είναι μόλις ξυπνάει, εντελώς αμακιγιάριστη και μακριά από την φροντίδα των make-up artists και των μακιγιέρ, φωτογραφήθηκε η Βίκυ Καγιά και μάλιστα αυτή την φωτογραφία, την ανέβασε η ίδια στο twitter της.

Όπως φαίνεται, η λαμπερή και αψεγάδιαστη εικόνα της Βίκυς Καγιά που βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της, δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από την συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε μάλιστα λίγη ώρα αφότου… ξύπνησε! Η μοναδική διαφορά που παρατηρεί κανείς είναι τα λίγο πιο σκούρα μαλλιά της, το οποίο ενδεχομένως να είναι και αποτέλεσμα φωτισμού.

Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά της αμακιγιάριστης Βίκυς Καγιά από την μακιγιαρισμένη δεν έχει καμία διαφορά. Τρανταχτή απόδειξη ότι η παρουσιάστρια του Next Top Model προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως το πρόσωπό της, ενώ δεν διστάζει να δείξει η ίδια πώς είναι μακριά από τις κάμερες, τα φώτα και την φροντίδα των ειδικών.

Αν και πολλές φορές στο παρελθόν ο κόσμος έχει αναρωτηθεί εάν η δημόσια εικόνα ενός γνωστού προσώπου διαφέρει ή όχι από τις ιδιωτικές του στιγμές, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι η Βίκυ Καγιά είναι σχεδόν ίδια… όπως την ξέρουμε… Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε και άλλες ανάλογες φωτογραφίες διασήμων και δη γυναικών χωρίς ίχνος μακιγιάζ. ‘Η μήπως καμία δεν το τολμά, όπως η Βίκυ;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top