«Η δουλειά μου ήταν να φτιάχνω το κέφι της Ελένης»

Τώρα το θυμήθηκε...

«Η δουλειά μου ήταν να φτιάχνω το κέφι της Ελένης»

Κορίτσια, μαζέψτε λιγάκι την… χολή σας γιατί εξαπλώνεται επικίνδυνα. Είπαμε να ασκήσουμε κριτική στην Ελένη Μενεγάκη για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και για την υποτονική πολύ συχνά παρουσία ορισμένων καλεσμένων ή συνεργατών στην εκπομπή της, αλλά εσείς το παρακάνατε.

Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Φωτοπούλου, πρώην συνεργάτιδες της Ελένης, που πολύ θα ήθελαν όπως φαίνεται να γίνουν και πάλι… νυν, έκοβαν κι έραβαν το μεσημέρι της Δευτέρας για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Ελένη Μενεγάκη φέτος και το ύφος που έχει η ίδια διαμορφώσει στην εκπομπή της. Πρώτα ξεκίνησε η Κατερίνα. Μέχρι να πάει καλεσμένη, ήταν μέσα στην καλή χαρά σε ό,τι αφορά τον Καφέ. Όταν πήγε (και… όπως πήγε, έφυγε) άρχισε να λέει ότι η Ελένη πρέπει να κάνει… αλλαγές. «Θα το ήθελα λίγα level, up σαν πρωινό», είπε η Κατερίνα. Πώς δηλαδή; Περίμεναμε να ακούσουμε πώς θα το ήθελε:

«Όπως όταν ήμασταν εμείς. Θα μου πεις τι να κάνει το ίδιο πράγμα; Σαφώς όχι. Ούτε εννοώ να επιστρέψουμε όλοι οι παλιοί, να πιάσουμε φρουρά και να κάνουμε τα ίδια πράγματα, γιατί ίσως και αυτό να μην άρεσε στον κόσμο. Απλά, το πολύ καθιστικό εμένα μου κλωτσάει λίγο με την Ελένη. Της Ελένης, ο καλός της χαρακτήρας, είναι και αυτός που δίνει τα νούμερα στην AGB, κακά τα ψέματα. Πάντα όλοι ήμασταν βοηθητικοί γύρω, έτσι; Δεν ήταν δηλαδή ότι κάποια χρονιά πήγε κάποιος παραπάνω από την Ελένη. Είμαστε βοηθητικοί στο να φτιάχνουμε το κέφι μίας παρουσιάστριας πρώτης γραμμής. Βλέπω ας πούμε τους Καραμεροχαριτάτους που είναι όλοι την ώρα πάνω και… γιούρια! Είναι πολύ πιο όρθιοι…»

Αμ πές το μας βρε Κατερινάκι ότι η εκπομπή θα πάρει τα πάνω της μόνο με εσένα να το καταλάβουμε…Πες το μας ότι η δουλειά σου ήταν να φτιάχνεις το κέφι της Ελένης. Εξάλλου, δεν είσαι η μόνη που όπως φαίνεται έχεις τα «θέματά» σου με την Ελένη. Υπάρχει κι άλλος. ‘Η μάλλον κι άλλη που τα έχει… η άλλη Ελένη η Φωτοπούλου. Η οποία έτρεξε να συμπληρώσει στα λεγόμενα της Ζαρίφη. «Παιδιά, λογικό δεν είναι; όταν κάνεις κάτι πολύ καιρό, κάπου το βαριέσαι. Όταν είσαι καινούριος, όπως οι Καραμεροχαριτάτοι, έχεις περισσότερη όρεξη».

Για να μην σας πώ μονολεκτικά ακριβώς πως λέγεται αυτό, θα σας το πώ περιφραστικά: Και οι δύο έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την εκπομπή Καφές με την Ελένη. Και οι δύο ακούστηκαν και καθιερώθηκαν μέσα από την εν λόγω τρίωρη καθημερινή εκπομπή. Όταν δούλευαν για αυτήν, γιατί είχαν μόνον θετικά να πούν; Τώρα, θυμήθηκε η Κατερίνα ότι η δουλειά της ήταν να φτιάχνει το κέφι της Ελένης; Τώρα θυμήθηκε ότι πάντα ήταν πίσω από την παρουσιάστρια και η Μενεγάκη ήταν πιο μπροστά; Η Ελένη Φωτοπούλου τώρα θυμήθηκε ότι η Μενεγάκη κάνει αυτή την δουλειά πολλά χρόνια;

Κορίτσια, μαζευτείτε λίγο γιατί ορισμένα θέματα ξεπερνούν τα όρια. Άλλο οι προσωπικές διαφορές, άλλο τα οικογενειακά θέματα μιας παρουσιάστριας και άλλο τα επαγγελματικά, ιδίως εάν πρόκειται για μία εκπομπή που αν μη τι άλλο αναδεικνύει πρόσωπα. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top