Άλλος άνθρωπος η Κριστίνα Αγκιλέρα - Έχασε 18 κιλά με τη χρήση Ozempic;

Πλήθος σχολίων για την εμφάνιση της ποπ σταρ

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Μεγάλη συζήτηση στα social media έχει προκαλέσει η εικόνα της Κριστίνα Αγκιλέρα από συναυλία της στο Μεξικό το περασμένο Σάββατο, με τα σχόλια να επικεντρώνονται στη φανερά αδυνατισμένη τραγουδίστρια.

Άλλος άνθρωπος η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Tecate Emblema music festival στο Mexico City

Άλλος άνθρωπος η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Tecate Emblema music festival στο Mexico City /Φωτογραφία AP Images/Aurea Del Rosario

Ένας θαυμαστής δημοσίευσε βίντεο της 43χρονης τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της και τα σχόλια έπεσαν βροχή, υποθέτοντας πως η Αγκιλέρα χρησιμοποίησε το φάρμακο Ozempic για την απώλεια βάρους, μια τάση που υιοθετούν πολλοί celebs το τελευταίο διάστημα.  

Κέλι Κλάρκσον: Έχασε κιλά παίρνοντας χάπια - Δεν είναι το Ozempic

Όπως είδαμε και σε βίντεο της εκπομπής Happy Day, η ποπ σταρ εμφανίζεται φορώντας ένα σέξι κορμάκι που έδειχνε την φανερά αδυνατισμένη μέση της, καθώς ερμήνευε το κλασικό της κομμάτι What A Girl Wants.

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Αλλά το μόνο που πολλοί θαυμαστές μπορούσαν να παρατηρήσουν ήταν η λεπτή σιλουέτα της. «Τραγουδήστε μαζί μου. O-O-Ozempic» σχολίασε ένα άτομο, αναφερόμενο στο διαφημιστικό jingle του σκευάσματος. 

Διαφορετική η εικόνα της Αγκιλέρα 1,5 χρόνο πριν!

Διαφορετική η εικόνα της Αγκιλέρα 1,5 χρόνο πριν! /Φωτογραφία Instagram

«Διάολε, φαίνεται καταπληκτική! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάρω Ozempic όπως όλοι οι άλλοι, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες» σχολίασε ένας ακόμα. «Λατρεύω το oh oh ozempic», είπε με χιούμορ ένας άλλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top