Λάκης Λαζόπουλος: Η Δέσποινα Βανδή μάρτυρας στη δίκη με τον Αλέξη Κούγια

Ο ηθοποιός είχε μηνύσει τον δικηγόρο για ξυλοδαρμό και εξύβριση

Εκδικάζεται σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, η μήνυση που είχε υποβάλει ο Λάκης Λαζόπουλος σε βάρος του Αλέξη Κούγια.

Ελεονώρα Μελέτη για Λαζόπουλο: «Αδικεί τον εαυτό του με αυτό το σχόλιο»

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο άνδρες διασκέδαζαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή την περίοδο 2018-2019. Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος είχε καταγγείλει τον Αλέξη Κούγια για ξυλοδαρμό, καταθέτοντας μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο γνωστός ποινικολόγος του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό και είχε χρησιμοποιήσει άσχημους χαρακτηρισμούς.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποια σειρά «εισβάλλει;»

 Η Δέσποινα Βανδή στα εγκαίνια τη σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η Δέσποινα Βανδή έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας στην ποινική δίκη κατά του Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι δε θα παραστεί στο δικαστήριο, καθώς πρέπει να κάνει τις καθιερωμένες εξετάσεις του για την ασθένεια από την οποία πάσχει: 

«Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες και δυστυχώς σήμερα δε μπορώ να είμαι στο δικαστήριο. Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια, αυτό το σκέλος της μηνύσεως που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη ποτέ οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα είναι δύσκολη και παρακαλώ να το σεβαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όσο για την τραγουδίστρια είπε: «Θα τη συναντήσουμε κάπου, όταν γίνει το δικαστήριο θα τα πούμε».

Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου αποκάλυψε ότι μέχρι εκείνη την ώρα κανένας τους δεν έχει προσέλθει στο δικαστήριο και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αναβληθεί η υπόθεση, καθώς υπάρχει και στάση εργασίας για τους γραμματείς μέχρι τις 11.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top