Δήμητρα Βαμβακούση: Η ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το μακροσκελές κείμενο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πέρασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αγκαλιά με την κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Δήμητρα Βαμβακούση: Το πρώτο μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, μέσα από το οποίο έκανε ερωτική εξομολόγηση στον εκλεκτό της καρδιάς της. 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε τον να ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;

Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top