Χρηστίδου: Τα γενέθλια του πατέρα της και τα δύο χρόνια χωρίς τη μαμά της

Τα συγκινητικά λόγια για την κυρία Μίνα που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή

Μια κοινή της τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι, διάλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου για να ευχηθεί δημόσια στον πατέρα της, Θοδωρή Χρηστίδη, που έχει σήμερα γενέθλια.

Χρηστίδου: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Νταλάρα

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου, σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στο Instagram το πρωί της Κυριακής. Ενώ λίγες ώρες αργότερα του έστειλε «χρόνια πολλά» και μέσα από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

 

Στις 4 Φεβρουαρίου που η παρουσίαστρια γιορτάζει τον μπαμπά της, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό της μητέρας της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στο κενό που έχει αφήσει η απώλεια της κυρίας Μίνας σε όλη την οικογένεια και κάτι τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή, το αίσθημα της λύπης και της στεναχώριας είναι μεγαλύτερο.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα»

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο της μαμάς της, η παρουσιάστρια του MEGA, δημοσίευσε μια άσπρομαυρη φωτογραφία που τις απεικόνιζε, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα «Δύο χρόνια ζωή χωρίς εσένα… Δύο χρόνια ζωή χωρίς μαμά…Πόσο μου λείπεις», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top