Τί θα φοράει η κέρινη Kate Middleton;

Διαβάστε πού «σκοντάφτει» η κατασκευή του ομοιώματός της

Τί θα φοράει η κέρινη Kate Middleton;

Αφού είδαμε τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μας χαιρετάνε από το μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο, ήλθε η ώρα να δούμε και το κέρινο ομοίωμα του new entryτων ανακτόρων του Buckingham: Της Kate Middleton.

Όπως ανακοινώθηκε, το συγκεκριμένο μουσείο σχεδιάζει ήδη το κέρινο ομοίωμα της Kate Middleton, το οποίο όμως δεν θα ολοκληρωθεί πριν από τον Απρίλιο της νέας χρονιάς. Κάτι που σημαίνει ότι το κέρινο ομοίωμα θα παρουσιαστεί σχεδόν ταυτόχρονα με τον γάμο της Middleton με τον πρίγκιπα William την ερχόμενη άνοιξη.

Αυτό που έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, ήταν η είδηση ότι η κέρινη Kate Middleton θα φορά τα ρούχα της πραγματικής μέλλουσας πριγκίπισσας. «Περιμένουμε να μας δώσει τα ρούχα που θα φορά το κέρινο ομοίωμά της. Αυτό δηλαδή που θα συνοδεύει το ομοίωμα είναι ρούχο που το έχει φορέσει στην πραγματικότητα η Kate. Αυτό όμως δεν το έχει αποφασίσει πλήρως και 100% η ίδια ακόμη», δήλωσε εκπρόσωπος του μουσείου.

Μέχρι στιγμής, το μουσείο φιλοξενεί ήδη τα κέρινα ομοιώματα της Βασίλισσας, του Φίλιππου, του Καρόλου, της Camilla Parker-Bowles και φυσικά των παιδιών William και Harry.

H ίδια βέβαια είναι πλήρως προετοιμασμένη να ενταχθεί σε όλα αυτά που για την βασιλική οικογένεια αποτελούν παράδοση. Και ένα από αυτά είναι η κατασκευή των κέριν��ν ομοιωμάτων της στο πιο διάσημο μουσείο της βρετανικής πρωτεύουσας. Απλά καθημερινά πράγματα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top