Πώς να χτενιστείτε για το ρεβεγιόν

Ο Τρύφωνας Σαμαράς προτείνει για να ξεχωρίσετε!

Πώς να χτενιστείτε για το ρεβεγιόν

Κάθε γυναίκα θέλει να λάμπει και να ξεχωρίζει το βράδυ των Χριστουγέννων. Ποιό είναι όμως το ιδανικό χτένισμα για το ρεβεγιον; Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η «μαγική» του τσατσάρα μας δίνουν τις λύσεις για μια εντυπωσιακή και άκρως κομψή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση!

Απαραίτητη προεργασία για κάθε τύπο χτενίσματος:


Προτιμήστε να τυλίξετε τα μαλλιά σας αρχικά είτε με το σίδερο, είτε με τα ρόλει είτε με μια τσατσάρα ώστε να γίνει η απαραίτητη προεργασία. Μετά βάλτε λακ για να μπορεί να σταθεροποιήσει το χτένισμα, και έπειτα κρεπάρετε για να δώσετε όγκο, που προσθέτε�� γοητεία σε μια γυναίκα.

Χτένισμα τύπου «Λολομπριτζίτα»


Αυτό το χτένισμα χαρακτηρίζεται από αρκετό όγκο και μπουκλάρισμα με φράντζα. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι κομμένα καρέ -που σύμφωνα με τον Τρύφωνα είναι το must του φετινού χειμώνα- τότε το συγκεκριμένο χτένισμα αποτελεί ιδανική επιλογή!


Σινιόν:

Το σινιόν είναι όταν μαζεύουμε κότσο τα μαλλιά μας. Άλλωστε, όπως λέει και ο Τρύφωνας, «κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου». Τα μαλλιά πιάνονται κότσο ψηλά αλά Μπριτζίτ Μπαρντό και στερεώνονται με τσιμπιδάκια. Το ιδανικό είναι το χτένισμα να είναι φυσικό, χωρίς να φαίνεται ότι είναι κομμωτηρίου!


Χτένισμα τύπου «Ρίτα Χέιγουορθ»


Αν έχετε κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία και τα μαλλιά σας είναι μπούκλες, χτενίστε τα ώστε να μείνει η μπούκλα στη άκρη και πάνω να μην έχουν πολύ όγκο. Επιλέξτε να ρίξετε τη φράντζα στα πλάγια και... είστε βγαλμένες από άλλη δεκαετία!

Όπως καταλάβατε, με λίγη προσπάθεια, καλή προετοιμασία και χριστουγεννιάτικη διάθεση, μια γυναίκα μπορεί να νιώσει μοναδική και να ξεχωρίσει όχι μόνο με ένα, αλλά με πολλά διαφορετικά look!


Δείτε στο βίντεο τις προτάσεις του γνωστού κομμωτή…

πρώτη ανάρτηση: 24-12-2010, 22:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top