Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου πέθανε όταν άρχισε να βρέχει στον γάμο μου»

«Έμαθε απο δημοσιογράφο ότι έχει καρκίνο» λέει ο Ντάνος

Για την απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα του συνέντευξη. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή την ημέρα του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Αγγελόπουλος: «Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια & την ψυχή της Δήμητρας»

Όπως είπε στο περιοδικό OK!: «Συναποφασίσαμε με τη Δήμητρα να παντρευτούμε γρήγορα γιατί θέλαμε να προλάβει να το ζήσει η μάνα μου. Συνάμα είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος. Η Δήμητρα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και ένα πάρα πολύ καλό παιδί, με αγνή καρδιά. Δηλώνει πολύ γλυκά την παρουσία της και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν είσαι σε σχέση, έχεις την ευθύνη ενός ανθρώπου, δεν λειτουργείς σαν να είσαι μόνος σου. Επισπεύσαμε τον γάμο και για το παιδί και για τη μαμά. Αν δεν μας πίεζε η αρρώστια, θα το βλέπαμε πιο χαλαρά, σίγουρα όμως ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο».

Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου πέθανε όταν άρχισε να βρέχει στον γάμο μου»

αγγελοπουλος

«Και εντελώς κινηματογραφικά φτάσαμε να φύγει τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο. Λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της. Δεν είχα μαζί μου το κινητό στον γάμο και όταν το πήρα πιο αργά βρήκα κλήσεις από το νοσοκομείο. Δεν το γνώριζε κανείς, είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό πως ό,τι κι αν συνέβαινε θα ενημέρωνε εμένα πρώτα» είπε ο πρώην νικητής του Survivor.

«Ήμουν πολύ επηρεασμένος συναισθηματικά που δεν κατάφερε να έρθει στον γάμο, αν και είχαμε κανονίσει να έχουμε μέχρι και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει. Είχαμε αγοράσει και τα ρούχα που θα έβαζε εκείνη την ημέρα. Το συναίσθημα ήταν εντελώς οξύμωρο. Να έχεις μόλις παντρευτεί, η γυναίκα σου να είναι έγκυος και ταυτόχρονα να πρέπει να ετοιμάσεις την κηδεία της μάνας σου. Στα δύσκολα όμως έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα. Έπρεπε την ίδια στιγμή να διασφαλίσω την ηρεμία της Δήμητρας και να κανονίσω τη μεταφορά της μητέρας μου στη Σκιάθο», πρόσθεσε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονίζει η μαρτυρία του – Η μητέρα του έμαθε ότι θα πεθάνει από εκπομπή

«Δε θεωρώ ότι όλα πρέπει να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μητέρα μου είναι άσχημα κι ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν.

Πρέπει να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο. Όλο το θέατρο που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιό του.

Μου είπε τότε η μάνα “Γι’ αυτό παντρεύεστε;” “Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω;” “Πόσο καιρό έχω ακόμα;” Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της τη πήρε», είπε και συγκλόνισε με τη μαρτυρία του στο περιοδικό ΟΚ ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αναφερόμενος στις εκπομπές που έστειλαν κάμερες για να «καλύψουν» την κηδεία στην Σκιάθο, πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων. Τους σεβόμουν πάντοτε αλλά θα ήθελα να μην συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα».

Γιώργος και Δήμητρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Το ζευγάρι βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει την αγκαλιά του το πρώτο του μωρό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top