Ποιο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας;

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη... αγνώριστη!!!

Ποιο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας;

«Αισθάνομαι ατρόμητη, κάτι που δεν χαρακτηρίζει εύκολα μία γυναίκα. Λέω τα πράγματα με το όνομά τους ακόμη και σε έναν άνδρα, έχω πειθαρχία, είμαι στρατιώτης άπαξ και δεσμευτώ. Δεν παραπονιέμαι, όπως και ο μπετατζής δεν θα γκρινιάξει για πόνους στον ώμο του από το βάρος που κουβαλάει κάθε μέρα. Δεν είμαι ένα πράγμα, είμαι πολλά. Η μισή πλευρά του σπιτιού μου είναι Κούρτης και η άλλη Βαρβέρης. Αντικρουόμενα στιλ, αλλά είμαι και τα δύο!», λέει η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στον στενό της φίλο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Στην φωτογράφισή της στο περιοδικό Vogue, η Ελένη φορά δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, του Βρεττού Βρετάκου, ετόλ και παλτό από γούνα ρενάρ από την Έλενα Σαμαρά και κοσμήματα από τον Οίκο Kessaris. Το αποτέλεσμα, εκτός του ότι την έχει κάνει αγνώριστη, την έχει «βγάλει» και άκρως νεανική σε σχέση με άλλες φωτογραφίσεις.

«Δεν συνδυάζω τις αλλαγές που μπορεί να μου έχουν συμβεί με βάση την μητρότητα. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει αλλαγές, είναι μικρά βήματα, αποτέλεσμα μίας διαδρομής. Δεν έχω υποδυθεί ρόλο ή ρόλους στην δουλειά και την ζωή μου. Και σίγουρα δεν έχω έναν και μοναδικό τύπο. Εξαρτάται από την μέρα, την διάθεσή μου, την συναισθηματική μου φόρτιση, τις μελαγχολικές μου φάσεις. Όλα αυτά μαζί είμαι εγώ», λέει η Ελένη που αποκαλύπτει πως αισθάνεται στην προσωπική της ζωή, αλλά και πως συμπεριφέρεται σε έναν άντρα.

Αυτή η φωτογράφισή της στο Vogue Ιανουαρίου του 2011, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί προσωπικότητα από την εγχώρια σοουμπιζ, είναι αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες που έχει κάνει ποτέ, από άποψη αποτελέσματος. Λαμπερή, άνετη και πολύ διαφορετική από άλλες φορές, η Ελένη ποζάρει με τον αέρα μοντέλου στον φακό. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο, (αφ��ύ αυτή ήταν και η δουλειά από την οποία ξεκίνησε), αυτό το κατέχει ακόμη η Ελένη. Άλλωστε, «once a model, always a model», είπε και η Βίκυ Καγιά στην Ελένη το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top