Αποκλειστικό star.gr: Η Δέσποινα Βανδή στο Πρωινό mou

Θα μας τα ψάλλει κανονικά την παραμονή των Χριστουγέννων

Αποκλειστικό star.gr: Η Δέσποινα Βανδή στο Πρωινό mou

«Θα μας τα ψάλλει» κανονικά η Δέσποινα Βανδή, η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.star.gr, είναι η κεντρική καλεσμένη του πρωινού του mega, την παραμονή των Χριστουγέννων!

Λαμπερούς καλεσμένους στο κλίμα των ημερών αναζητούσε το Πρωινό mou και όπως φαίνεται βρήκε την πιο… αντάξια εκπρόσωπο της λάμψης στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή, που θα δώσει τις ευχές της μέσω της συχνότητας του πρωινού του mega την επόμενη Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου.

Η εκπομπή μαγνητοσκοπείται αυτήν την ώρα στο στούντιο του πρωινού του μεγάλου καναλιού, με την ερμηνεύτρια να τραγουδά παλιές και νέες της επιτυχίες και φυσικά τα κάλαντα. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται εκτενής συνέντευξη της Δέσποινας και πολλές ακόμη εκπλήξεις που κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Στο εορταστικό Πρωινό mou επρόκειτο να βρεθεί καλεσμένος και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τελικά για άγνωστο λόγο δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Ουδείς γνωρίζει γιατί ο μάνατζερ δεν βρέθηκε τελικά στο στούντιο με την Δέσποινα.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την επόμενη Παρασκευή, που θα δούμε την Δέσποινα αγκαλιά με τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και το… μωρό που έρχεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top