Rihanna-Aguilera: βγήκαν από τα ρούχα τους στο Χ-Factor

Σέξι κι όποιος… αντέξει!

Rihanna-Aguilera: βγήκαν από τα ρούχα τους στο Χ-Factor

Σέξι και όποιος αντέξει ήταν η εμφάνιση της Rihanna και της Christina Aguilera στον τελικό του X-Factor.


Οι δυο τραγουδίστριες, ανέβηκαν στην σκηνή μια και όχι μαζί, και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις η καθεμία με τον… «τρόπο»της.


Η Rihanna, επέλεξε μια μακριά ασπρόμαυρη ριγέ τουαλέτα που δεν δίστα��ε λίγο αργότερα να ξεφορτωθεί, μένοντας μόνο με τα… απολύτως απαραίτητα: εσώρουχα, καλσόν και μποτίνια. Αυτό στην πρώτη εμφάνισητης . Γιατί στην δεύτερη, επέλεξε μια μάξι μακριά τουαλέτα που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαινόταν συντηρητική, αλλά με μια προσεχτικότερη παρατήρηση άφηνε ακάλυπτη όλη την πλαϊνή της μεριά, με ένα άνοιγμα που έφτανε ως τη μέση!


Μια γεύση από την ταινία «Burlesque» στην οποία και πρωταγωνιστεί, έδωσε η Christina Aguilera στο κοινό της: σέξι και αποκαλυπτική κι αυτή, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πέρασε απαρατήρητη.


Το κοινό χειροκρότησε τις δυο τραγουδίστριες, δεν έλειψαν ωστόσο και τα αρνητικά σχόλια, μιας και οι τηλεθεατές παραπονέθηκαν ότι οι εμφανίσεις των δυο σταρ ήταν άκρως προκλητικές για μια εκπομπή η οποία προβάλλεται σε ώρα που παρακολουθούν παιδιά.


Νικητής του X-Factor αναδείχθηκε ο 27χρονος Mat Cardle, ο οποίος μέσα στους επόμενους 12 μήνες αναμένεται να κερδίσει 5 εκατομμύρια λίρες από συμβόλαια, δώρα, συνεργασίες και εμφανίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top