Κουίζ: Ποιος ηθοποιός από το Νησί έπαθε κατάθλιψη

Πώς ο ρόλος του τον οδήγησε στα αντικαταθλιπτικά

Κουίζ: Ποιος ηθοποιός από το Νησί έπαθε κατάθλιψη

Δραματική εξέλιξη είχε η ζωή του ηθοποιού Μάρτιν Σράντερ, ο οποίος είδε την ζωή του να αλλάζει προς το χειρότερο μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς.

Ο λόγος; Ο κόσμος τον ταύτισε με τον κακό που υποδύεται στο σήριαλ και όπως λέει στην εφημερίδα Espresso άρχισε να τον βρίζει, με αφορμή το γεγονός ότι βάσει του σεναρίου σκοτώνει έναν χανσενικό για ένα πακέτο τσιγάρα.

Ο 36χρονος σήμερα άνδρας είχε έναν άτυχο γάμο στην Γερμανία, την οποία εγκατέλειψε για να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη. Η βασική του δουλειά ήταν οι αναπαλαιώσεις κτιρίων, με τις οποίες και άρχισε να ασχολείται πριν από τρία χρόνια. Ολοι του συμπεριφέρονταν άψογα και μιλούσαν γι’αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Μέχρι την στιγμή που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο Νησί. Ο κόσμος της Ελούντας τον ταύτισε τόσο πολύ με τον ρόλο του, που τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος όπως λέει στην εφημερίδα Espresso που να μην τον συναντήσει στον δρόμο και να μην τον βρίσει κατάμουτρα. Για αρκετό καιρό, ο Σράντερ είχε πέσει σε κατάθλιψη, σε σημείο που κατέφυγε σε ελαφρά ηρεμιστικά για να ηρεμίσει.

«Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μι περιπολία μας ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπιναλόγκα ένας Χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης. Έγω βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσω με τρεις σφαίρες. Ο φυγάς έπεσε με την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση. Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα και έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω την γαλήνη μου», δήλωσε, προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει την Κρήτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top