Σίλια Κριθαριώτη: Λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο-Ποιοι Έλληνες celebrities πήγαν

Γιόρτασε την είσοδο του brand της στα Harrods

Ο οίκος Celia Kritharioti έχει αποκλειστική παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο! 

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, η Σίλια Κριθαριώτη και η διευθύντρια της βρετανικής Vogue Σάρα Χάρις διοργάνωσαν ένα λαμπερό event στο Λονδίνο για την είσοδο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας στο Harrods.

Για την περίσταση η Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε midi μήκος με ψηλή λαιμόκοψη και cut out σχέδιο στο ντεκολτέ. Η δημιουργία διαθέτει ντραπέ λεπτομέρειες στη μέση και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της designer.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την σχεδιάστρια μόδας, ήταν η Δούκισσα Νομικού και η Χριστίνα Πολίτη, οι οποίες μοιράστηκαν μέσα από τα social media φωτογραφίες από το πάρτι. Ακόμα, στη φαντασμαγορική γιορτή ήταν και ο Snik με τη σύντροφό του, Marta Aharonian.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Σίλια Κριθαριώτη αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο μπροστά στον φακό και το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Χριστίνα Πολίτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top