Κουτσελίνη: «Το συμβόλαιο της Μενεγάκη είναι συμπαγές και λήγει άρα… »

«Δεν κρύβω το χαμόγελο και τη χαρά μου για τη νέα εκπομπή Ζήνα το βράδυ»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεοπτική «αρένα». Έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά το… πάντρεμα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Κους Κους.

«Είμαι χαρούμενη για το πάντρεμα των ανθρώπων του Κους Κους. Όλοι τους έκαναν τεράστια καριέρα».

Κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου σχολίασε και άλλους συναδέλφους της όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία πως επιστρέφει στην πρωινή ζώνη.

Ζήνα Κουτσελίνη

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι σταρ αυτή τη στιγμή, η βραδινή του εκπομπή σκίζει, ο ΑΝΤ1 θα κάνει τα πάντα για τον κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του να μην του φύγει. Αν σταματούσε θα ήθελε να σταματήσει όπως ξεκίνησε, από πρωινό. Κι εγώ θα ήθελα όταν σταματήσω να γυρίσω στο κοντρόλ», πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το συμβόλαιο της Ελένης είναι συμπαγές και λήγει άρα η Ελένη θα αποφασίσει τι θα κάνει και όποτε αποφασίζει, αποφασίζει στα σίγουρα».

Η παρουσιάστρια του Star παρουσιάζει τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της και κάθε Τετάρτη στις 23:00, με τη νέα εκπομπή Ζήνα το βράδυ.

«Δεν κρύβω το χαμόγελο και τη χαρά μου για τη νέα μου εκπομπή Ζήνα το βράδυ. Έχουμε τρεντάρει και στις τρεις εκπομπές. Είναι πρώτο trend. Δεν το λέω πάντα για καλό, αλλά θεωρώ ότι συζητιέται έχει κι ένα καλό, για να δεις και τα λάθη σου και τα καλά σου», ανέφερε μιλώντας για τη νέα βραδινή εκπομπή που παρουσιάζει στο Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top