Λασκαράκη: «Μπορεί να με δω στην τηλεόραση και να αλλάξω κανάλι»

Ο ρόλος της παρουσιάστριας και τα νούμερα τηλεθέασης

Ιδιαίτερη είναι αυτή η σεζόν για τη Βάσω Λασκαράκη σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Βάσω Λασκαράκη: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο»

Για πρώτη φορά τη βλέπουμε στο τιμόνι της παρουσίασης μίας εκπομπής κάτι που αρχικά δεν ήθελε να κάνει, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη βλέποντας πως το «The Break» ήταν πολύ κοντά σε εκείνη.

Η Λασκαράκη εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την ερώτηση για τον Τσιμιτσέλη

Τσιμιτσέλης για Λασκαράκη: «Δεν ήταν εκνευρισμός, είναι το χιούμορ της»

«Φέτος και πάλι ήμουν αρνητική στην αρχή, απλά μετά το μελέτησα λίγο παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το project ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει πολύ στοχοπροσήλωση και να είσαι διαβασμένος. Ήρθα σε αμηχανία, ”πήρα την γεύση” όμως πριν καν βγει το δελτίο Τύπου για την εκπομπή. Κάθε μέρα πήγαινα για πρόβα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν όλα είναι καλά από τις κάμερες που έβλεπαν έξω από το θέατρο».

 


Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» πως μπαίνει στη διαδικασία να δει τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περνά καλά ο τηλεθεατής. «Εννοείται πως θα μάθω τι γίνεται, άλλα ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να δω το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι ο άλλος που βλέπει την εκπομπή να περάσει καλά, όταν αποφασίσει να τη δει. Στη δεύτερη εκπομπή κάπως χαλάρωσα. Και η μαμά μου είπε ”παιδί μου μπράβο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη, στην πρώτη ήσουν πολύ αγχωμένη”».


Αν και μετρά αρκετά χρόνια στην υποκριτική υπάρχουν φορές που θα αλλάξει κανάλι, ενώ βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση. «Μπορεί μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Βλέπω σίριαλ που παίζω και το βλέπω με μαξιλάρι. Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού. Έχω τα δικά μου άγχη. Μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Το ήξερα ότι ήμουν αγχωμένη στην πρώτη εκπομπή. Μιλάω γρήγορα», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top