Δείτε πώς είναι στα 59 της χρόνια η Λόρα από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Η Mελίσα Γκίλμπερτ ζει σε μία φάρμα με τον τρίτο της σύζυγο

Η Λόρα από το "Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι" μεγάλωσε & έβγαλε τα εμφυτεύματα - Πώς είναι σήμερα η Μελίσα Γκίλμπερτ/ βίντεο από ΣΚΑΪ

Η γενιά του ‘80 θα θυμάται ίσως τη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», που συντρόφευε τηλεοπτικά τα μεσημέρια των παιδιών,  με πρωταγωνίστρια τη μικρή Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.

H Mελίσα Γκίλμπερτ ως Λόρα από  «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», το 1986/ ΑΡ

H Mελίσα Γκίλμπερτ ως Λόρα από  «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»,/ ΑΡ

Η ηθοποιός που υποδύθηκε το μικρό κορίτσι, η Μελίσα Γκίλμπερτ, είναι σήμερα 59 ετών και ζει σε μια φάρμα 14 στρεμμάτων με τον τρίτο της σύζυγο, επίσης ηθοποιό, Τίμοθι Μπάσφιλντ, σε μια φάρμα 14 στρεμμάτων στη Νέα Υόρκη.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 και το τελευταίο τον Μάρτιο του 1983. Η σειρά ήταν προσαρμογή των βιβλίων «Little House on the Prairie» της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και έγιναν best- seller.  

Η σειρά διαδραματιζόταν σε μια φάρμα με αρκετά στοιχεία από την Άγρια Δύση και επίκεντρο τη ζωή μιας οικογένειας με τέσσερις κόρες. 

Μελίσα Γκίλμπερτ: Πώς είναι σήμερα η Λόρα από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Το κορίτσι με τις κοτσίδες και τις φακίδες από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» είναι σήμερα 59 ετών. Η Μελίσα Γκίλμπερτ έχει δύο γιους από δύο διαφορετικούς γάμους. Τώρα ζει με τον τρίτο της σύζυγο. 

«Μας αρέσει πολύ να κάνουμε μαζί όλες τις χαζές δουλειές μας, όπως να καθαρίζουμε το κοτέτσι και να παίζουμε με τα σκυλιά μας. Παίζουμε επίσης πολύ τάβλι, Και πραγματικά, μας αρέσει να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον σε ένα δωμάτιο, όπου κι αν βρισκόμαστε. Απλά απολαμβάνουμε να είμαστε μαζί», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.

H Mελίσα Γκίλμπερτ με το αστέρι της στο walk of Fame του Hollywood, το 1985/ AP Photo/Wally Fong

H Mελίσα Γκίλμπερτ με το αστέρι της στο walk of Fame του Hollywood, το 1985/ AP Photo/Wally Fong

«Υπάρχουν άνθρωποι που υποσυνείδητα μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ακόμα 12 ετών», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό People. «Και θα είμαι πάντα αυτό το κορίτσι, γεμάτο θαυμασμό για τα πάντα γύρω του, να τρέχω στα χωράφια. Η Λόρα είναι πάντα μέσα μου. Αλλά όλοι γερνάμε», πρόσθεσε σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός έχει συμφιλιωθεί πλέον με την ηλικία της και έχει δημιουργήσει το brand «Modern Prairie» με ρούχα και οικιακά είδη, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και είναι εμπνευσμένο από τη σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε πριν από σχεδόν 50 χρόνια.

Η Γκίλμπερτ και ο Μπάσφιλντ είναι παντρεμένοι από το 2013 με την ηθοποιό να δηλώνει πως ο σύζυγός της ήταν αυτός που τη βοήθησε να αποδεχτεί τη φυσική γήρανση.

«Όταν του είπα "θα σταματήσω να βάφω τα μαλλιά μου" εκείνος μου απάντησε: "Ανυπομονώ να δω τι χρώμα είναι. Αυτό είναι τόσο συναρπαστικό". Όταν του είπα "Νομίζω ότι θέλω να βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου" εκείνος μου απάντησε: "Καν’ το!"». Είναι απίστευτα αναζωογονητικό να είσαι με κάποιον που λέει: "Σ’ αγαπώ ακριβώς όπως είσαι!"» περιέγραψε για τον σύζυγό της η Μελίσα Γκίλμπερτ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top