Γάμος Αγγελόπουλου- Βαμβακούση: Tι είπε ο κουμπάρος τους λίγο πριν τον γάμο

«Ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας»

Πλησιάζει η μέρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος τους στο εκκλησσάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: H αναγγελία του γάμου τους με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Έναν εκ των δύο κουμπάρων του ζευγαριού συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star. O γνωστός δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του παπά- Δημήτρη, Ειρήνη, θα είναι οι δύο κουμπάροι του ζευγαριού.

Αγγελόπουλος - Βαμβασκούση: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του γάμου τους!

«Εγώ θέλω να πω τα καλύτερα στα παιδιά, να ζήσουν, να ευτυχίσουν! Πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου ό,τι καλύτερο!» είπε ο γνωστός δικηγόρος στο Breakfast@Star.

«Δεν ξέρω ποιους έχουν καλέσει. Νομίζω ότι ορθώς αποφάσισαν να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο, γιατί αλλιώς μετά θα έλεγαν ότι ο Γιώργος και η Δήμητρα κρύβονται. Ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο αυτόν τον κόσμο που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας θα είναι ο ένας εκ των δύο κουμπάρων των Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Αναστάσιος Ντούγκας θα είναι ο ένας εκ των δύο κουμπάρων των Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση

«Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και των δύο. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή που αυτά τα παιδιά ήταν μαζί, ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όλοι οι φίλοι ξέραμε, ότι ο ένας ήταν για τον άλλον.Το ξέραμε» είπε με έμφαση ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Δήμητρα Βαμβακούση- Γιώργος Αγγελόπουλος/ ΝDP Nίκος Δρούκας

Δήμητρα Βαμβακούση- Γιώργος Αγγελόπουλος/ ΝDP Nίκος Δρούκας

Όσο για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της νύφης, ο κουμπάρος σχολίασε ότι «και να ήταν, υπήρχε περίπτωση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο;»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top