Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Πέθανε πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών

Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Πέθανε πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Χέρσα Παράντι, γνωστή και από τον ρόλο της “δασκάλας” στη θρυλική σειρά “Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι”.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, στο σπίτι του γιου της, Τζόναθαν.

Η Χέρσα Παράντι είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Τον προηγούμενο μήνα, ο γιος της ξεκίνησε μια εκστρατεία GoFundMe για να τη βοηθήσει με το κόστος των ιατρικών εξόδων. Όπως είχε δηλώσει, πίστευε ότι τα χρήματα αυτά θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής της μητέρας του και θα της έδιναν την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ποια ήταν η Χέρσα Παράντι

Το πραγματικό όνομα της Χέρσα Παράντι ήταν Νπέττυ Σάντοφ. Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1945 στην πόλη Berea του Οχάιο.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της, συμμετέχοντας σε τοπικές θεατρικές παραστάσεις, πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες στις αρχές της δεκαετίας του 1970, για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η τηλεοπτική της καριέρα άρχισε με ένα επεισόδιο της σειράς “Bearcats!” που προβλήθηκε το 1971. Στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν μερικοί guest ρόλοι, η ηθοποιός πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί την Alice Garvey στο “Μικρό σπίτι στο λιβάδι”, έναν ρόλο που την έκανε διάσημη στο κοινό.

Η Χέρσα Παράντι εμφανίστηκε στις ταινίες “Raw Courage” (1984) και “The Break” (1995) και σε σειρές όπως οι  “Unsolved Mysteries”, “Second Noah” και “Kenan & Kel”.

Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό John Peverall και είχε έναν γιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top