Πετράκης-Φουρέϊρα ξανά μαζί στην σκηνή

Δείτε τί έγινε στο κέντρο που τραγουδά η εκρηκτική Ελενα

Πετράκης-Φουρέϊρα ξανά μαζί στην σκηνή

Διπλωματικό ή μάλλον… ερωτικό επεισόδιο λίγο έλειψε να σημειωθεί στο κέντρο που τραγουδά η Ελένη Φουρέϊρα, όπου βρέθηκε και το έτερόν της ήμισυ από το Just the two of us Παναγιώτης Πετράκης.

Ο Παναγιώτης, που όσο να το πεις, μία έλλειψη… μικροφώνου την είχε τώρα δύο εβδομάδες, μετά το τέλος του Just, πήγε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Ελένη με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Μαρτάκη για να… διοχετεύσει την ενέργειά του στο τραγούδι.

«Θέλω να μου πεις πώς ένιωθες με αυτό το κορίτσι που είναι τόσο γλυκό», του είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου πάνω στην σκηνή. «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα πιο υπέροχη παρτενέρ», απάντησε εκείνος.

Έλα όμως που ο Παναγιώτης πήγε να φύγει από την σκηνή, άρχισε να στέλνει φιλιά σε όλους και η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήλεψε… Εκεί ήταν που ο Παναγιώτης δεν παρέλειψε να δείξει τις ικανότητές του στο φλέρτ! Αφού έστειλε φιλιά σε όσους βρίσκονταν στην σκηνή, η Νατάσα Θεοδωρίδου του φώναξε: «Εμένα δε με φίλησες!»

Τί έκανε αυτός; Το αυτονόητο. Την φίλησε. Τότε ήταν που ο Κώστας Μαρτάκης «τα πήρε στο κρανίο» και φώναξε κι αυτός: «Το παράκανες αδελφέ, μαζέψου! Είμαι ζηλιάρης!»

«Μη σε φιλάει μόνο ο Πετράκης κι εμείς έχουμε ψυχή», είπε ο Μαρτάκης.

Βρε τον Παναγιώτη που κατάφερε να εκνευρίσει τον Κώστα... Εγινε ένα… τζέρτζελο στην σκηνή, που εξελίχθηκε σε κακό χαμό, με αφορμή ποιος θα... πρωτοφιληθεί! Στο τέλος, ο Παναγιώτης μίλησε για τους λόγους που ενώ όλο το just είχε κλείσει πρώτο τραπέζι στην Νατάσα, τελικά δεν γέμισε: «Δε μπορούσαν να έρθουν οι υπόλοιποι, να οργανωθούμε έτσι σε μία επόμενη έξοδο. Με όλα τα παιδιά μιλάμε κι έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι δύσκολο επειδή όλων τα προγράμματα είναι φορτωμένα να συντονιστούμε. Αλλά θα το καταφέρουμε».

Μήπως οι υπόλοιποι της ομάδας σας ανταπέδωσαν τη συμπεριφορά που επιδείξατε τη βραδιά του τελικού κύριε Πετράκη; Κι εκείνοι είχαν κανονίσει τότε έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης αλλά εσείς και η Φουρ��ιρα δεν καταδεχτήκατε να πάτε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top