Vincent Cassel: «Ήμουν επαγγελματίας “κάθαρμα”»

O σύζυγος της Monica Bellucci σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

 Vincent Cassel: «Ήμουν επαγγελματίας “κάθαρμα”»
«Δεν έχω καμία σχέση με το ρόλο που υποδύομαι» λέει ο Vincent Cassel. Ο συμπρωταγωνιστής της Natalie Portman στον «Μαύρο Κύκνο», καταρρίπτει τον μύθο της τελειότητας και εξηγεί πως λειτουργεί στην προσωπική του ζωή.

Στην ταινία, παριστάνει τον σκληρό και τελειομανή καλλιτεχνικό διευθυντή μπαλέτου. Στην πραγματικότητα όμως, δεν στοχεύει στην τελειότητα: «Προσπαθώ να λειτουργώ ήρεμα, ευχάριστα, για να μπορώ να εξερευνώ με έναν σωστό τρόπο. Έχω διαφορετική συμπεριφορά από τον ρόλο που υποδύομαι» ισχυρίζεται ο Γάλλος ηθοποιός, που δεν διστάζει να παραδεχτεί, ότι στην ταινία είναι «επαγγελματίας κάθαρμα».

Για τον Cassel η τελειότητα δεν υπάρχει. Άλλωστε αυτό που θεωρεί περισσότερο ενδιαφέρον στη ζωή, είναι τα μειονεκτήματα και οι ατυχίες: «Το γεγονός ότι κάποιος είναι έτοιμος να πέσει αλλά θα βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει και πάλι. Θεωρώ την διαδικασία περισσότερο ενδιαφέρουσα από κάτι απλά τέλειο. Η τελειότητα μπορεί να είναι κάτι ψυχρό».

Μιλώντας για το αγαπημένο του σπορτο σέρφινγκ, δεν διστάζει να το παρομοιάσει με την υποκριτική: «Έχει πολλές ομοιότητες. Η υποκριτική είναι σαν να βρίσκομαι αντιμέτωπος με ένα κύμα. Είναι εντελώς απρόβλεπτο. Μπορεί να μοιάζει με μια ολόκληρη ημέρα γυρισμάτων. Πρέπει να μπορείς να προσαρμοστείς πάνω σε αυτό, και να βρεις τρόπο να μην πέσεις. Προσπαθώντας και δοκιμάζοντας πράγματα χωρίς πάντα να πετυχαίνω, είναι η ευχάριστη πλευρά της υποκριτικής».

Και μπορεί στο σέρφινγκ να μην είναι τόσο καλός, αλλά όπως λέει «δεν με νοιάζει». Μάλιστα είναι τέτοια η αγάπη του για το άθλημα, που παρά το ότι έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά πατέρας και οι υποχρεώσεις του αυξήθηκαν δεν φαίνεται και πολύ… πρόθυμος να το θυσιάσει: «Το θέμα είναι πως μπορώ να τους παρασύρω όλους στην παραλία. Μπορεί να έχει και πλάκα», λέει ο διάσημος ηθοποιός που όπως φαίνεται θέλει να συνδυάσει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησ�� στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top