Αποκλειστικό: Το πάρτι-έκπληξη για την γιορτή του Γρ. Αρναούτογλου

Στην Πεντέλη εκείνος, στο Παγκράτι η Νάντια

Αποκλειστικό: Το πάρτι-έκπληξη για την γιορτή του Γρ. Αρναούτογλου

Αποκλειστικές εικόνες από το τρελό πάρτι –έκπληξη που έγινε στο εστιατόριο Νησιώτισσα στην Πεντέλη, για την ονομαστική γιορτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξασφάλισε το Star.

Και ποιοι δεν φαίνονται στα πλάνα… χαμός σας λέμε! Μπορεί να σας ενημερώσαμε ήδη για το ποιοι ήταν στο πάρτι, αλλά τώρα σας τους έχουμε και… «ζωντανά». Στα πλάνα που εξασφάλισε το Star διακρίνονται ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος έκανε θραύση με τα σκισμένα του τζιν, η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που κάνει πλάκα για αρκετή ώρα με τα μικρόφωνα με τον εορτάζοντα. Δίπλα δίπλα με Λάτσιο και Θεοδωρίδου σε «τρελό πίτσι πίτσι» ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, που ΔΕΝ χωρίζουν, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και η Εύη Δρούτσα με την κόρη της Μαργαρίτα.

Ο Γρηγόρης δίνει ρεσιτάλ χορού με το «μη φύγεις», του Αντώνη Ρέμου, το οποίο βέβαια κανείς δεν ξέρει για ποια το χόρευε, ωστόσο έδειχνε να το ζει με την ψυχή του. Και χόρεψε ο Γρηγόρης και τραγούδησε και στα πατώματα έπεσε όταν ο Ρέμος του αφιέρωσε το καινούριο του κομμάτι…

Όταν τελείωσαν οι γυροβολιές, ο καλός φίλος του Γρηγόρη Κωνσταντίνου Χριστοφόρου σιγοψιθύριζε στίχους, τους οποίους ο παρουσιαστής άρχισε να μεταφράζει τα αγγλικά, με την δική του χαρακτηριστική προφορά. Το τι γέλιο έριξαν οι φίλοι του Γρηγόρη, δεν λέγεται… Σε κάθε περίπτωση, αν και χωρισμένος, ο Γρηγόρης και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι πέρασαν καταπληκτικά.

Και μια και είπαμε για χωρισμό… Πού να ήταν η Νάντια την ώρα που ο Γρηγόρης έριχνε τις στροφές του; Όχι, δεν ήταν μαζί του, αλλά έτρωγε με μία φίλη της σε ταβέρνα στο Παγκράτι. Βρε τι της έκαναν για να δώσει έστω μία απάντηση για τον Γρηγόρη, τίποτα εκείνη: «Σήμερα είναι η γιορτή του Γρηγόρη, του ευχηθήκατε;», την ρώτησαν. «Καλό βράδυ να είστε καλά», απάντησε εκείνη. «Γιατί δεν είστε μαζί στο πάρτι; Εχετε χωρίσει;» «Καλό βράδυ» επέμεινε η Νάντια.

Ούτε εάν τον πήρε να του ευχηθεί, ούτε γιατί δεν τον είδε την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής, ούτε εάν είναι ή δεν είναι μαζί, ούτε τί-πο-τα.

Εντάξει είπαμε, καλό βράδυ, το καταλάβαμε.

Πάντως, μετά την Νατάσα Θεοδωρίδου που ξεκαθάρισε ότι με τον Γρηγόρη είναι δύο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω, οι φήμες θέλουν νέα ύπαρξη να έχει κλέψει την καρδιά του καλού παιδιού της τηλεόρασης. Και αυτή δεν έχει καμία σχέση με την Νατάσα. Ούτε με την Νάντια, ούτε με… καμία. Φρέσκος έρωτας μυρίζει στην πόλη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top