Νικηφόρος: «ο Θεοφάνους είναι κακός άνθρωπος»

Τι λέει για τον κριτή ο παίκτης του «X Factor»

Νικηφόρος: «ο Θεοφάνους είναι κακός άνθρωπος»

«Πυρ» κατά του Γιώργου Θεοφάνους εξαπέλυσε ο Νικηφόρος, ένας από τους παίκτες του «Χ Factor», χαρακτηρίζοντάς τον κακό άνθρωπο. Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η επιτυχία του «Υποσχέσου» αφορά μια κοπέλα που τον παράτησε.

Ο Νι��ηφόρος ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στο talent show και την πορεία του στο τραγούδι μετά από αυτό.

«Είναι τηλεόραση και μπαίνουν πολλά πράγματα στην μέση, όπως η τηλεθέαση. Γενικά, ο κύριος Θεοφάνους είναι πάρα πολύ καλός σαν συνθέτης, αλλά σαν κριτής δεν είναι. Δεν είναι αμερόληπτος και κρίνει με βάση ποιόν συμπαθεί και ποιόν όχι», είπε ο νεαρός τραγουδιστής.

Η επίθεση όμως δεν σταμάτησε εδώ, αφού ο νεαρός τραγουδιστής διερωτήθηκε «πώς ένας άνθρωπος που γράφει τόσο ευαίσθητα πράγματα μπορεί να βγάζει τόση κακία;». Την απάντηση, βέβαια, την έδωσε μόνος του: «μάλλον είναι κακός άνθρωπος, μόνο έτσι μπορώ να το δικαιολογήσω».

Μετά το «X Factor» ο Νικηφόρος έγινε γνωστός με την μπαλάντα «Υποσχέσου». Όπως εξομολογήθηκε, το τραγούδι μιλά για μια κοπέλα που τον παράτησε. «Το έζησα στα 18 μου, αλλά όταν αυτά τα πράγματα τα νιώθεις σε τόσο μικρή ηλικία σου φαίνονται μεγάλα... Μετά από έναν τέτοιο χωρισμό, νομίζεις πως η ζωή σου τελειώνει», ανέφερε.

Κι αν ο 22χρονος τραγουδιστής αναπολεί την παλιά του αγαπημένη μέσα του τραγουδιού του, τόνισε πως κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται και απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η εν λόγω κοπέλα να γυρίσει στην αγκαλιά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top