Ποια είναι η αγαπημένη σταρ των Βρετανών;

Δείτε το ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής

Ποια είναι η αγαπημένη σταρ των Βρετανών;

Η 22χρονη Jessy Jay είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι στη μουσική βιομηχανία αλλά και στο χώρο του θεάματος.


Με εφόδιο το άστρο που κουβαλά αλλά και τα προσόντα της, η Jessie έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη σταρ των Βρετανών. Στην πρόσφατη συναυλία της στο Λονδίνο,οι θαυμαστές της την αποθέωσαν, ενώ πριν από λίγες μέρες της ανακοίνωσαν ότι πήρε το βραβείο «Επιλογή Κριτών» των βρετανικών μουσικών βραβείων για το 2011.


Εκτός από τα γυρίσματα των βιντεοκλίπ και τις φωτογραφήσεις, η Jessie συμμετέχει και στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι: «Dare Jessie J», έτοιμη να κάνει οτιδήποτε παράτολμο της ζητήσουν οι τηλεθεατές: «Είναι 12 επεισόδια, 12 προκλήσεις, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Υπάρχει μόνο μια Jessy Jay και αυτή είμαι εγώ!», λέει ενθουσιασμένη η 22χρονη,που όπως φαίνεται αγαπά πολύ αυτό που κάνει: «Τελικά έχω την ευκαιρία να ποζάρω μπροστά από την κάμερα κάτι που είναι πολύ ασυνήθιστο για μένα, γιατί βλέπετε είναι η πρώτη μου φορά αλλά το λατρεύω!».


Παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους, δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά. Κι αν νομίζετε ότι το μόνο της ταλέντο είναι οι φωνητικές της δυνατότητες; Να σας πληροφορήσουμε ότι η πολυτάλαντη Jessie έχει γράψει τραγούδια για μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Christina Aguilera, η Alicia KeysMiley Cyrus και ο Justin Timberlake.


Μάλιστα, το τραγούδι «Do it like a Dude» που ανεβαίνει ολοταχώς για την κορυφή των βρετανικών charts, το είχε γράψει αρχικά για τη Rihanna. Το μετάνιωσε όμως και εκ του αποτελέσματος, καλά έκανε!


Απολαύστε την στο βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top