Μυστική βάπτιση για την κόρη της Ελένης Πετρουλάκη

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο

Μυστική βάπτιση για την κόρη της Ελένης Πετρουλάκη

Παρέα με λίγους στενούς συγγενείς και καλούς φίλους βάπτισαν την τέταρτη κορούλα τους η Ελένη Πετρουλάκη και ο ‘Ίλια Ίβιτς.

Οι δυο γονείς, επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο στη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό του Οσίου Λουκά, όπου είχαν παντρευτεί και οι ίδιοι πριν από μερικά χρόνια. Πανευτυχής μέσα στο άσπρο Lanvin φόρεμα της, η Ελένη Πετρουλάκη με τον σύζυγο της έλαμπαν από χαρά, ενώ ο Ίλια σε όλη τη διάρκεια της τελετής ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και στοργικός με την Ελένη.


Η τέταρτη κόρη τους σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», πήρε το όνομα «Ηλιάνα» από τον πατέρα της Ίλια, ενώ νονοί της ήταν ο γυναικολόγος της Ελένης Πετρουλάκη- Άκης Ψαθας-, μαζί με τη σύζυγο του Κατερίνα και τις δίδυμες κόρες τους.

Από τη βάπτιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τρεις μεγαλύτερες κόρες του ζευγαριού - Άννα- Μαρία, Μίλα και Δωροθέα-, που κρατούσαν τη λαμπάδα και τα κεριά της βάπτισης.


Η μικρή Ηλιάνα έκλαψε πολύ λίγο κατά τη διάρκεια της βάπτισης, τη στιγμή που ο παπάς την βούτηξε μέσα στην κολυμπήθρα. Τα βαπτιστικά της ρούχα τα διάλεξε η ίδια η μαμά της μαζί με την κουμπάρα της,ενώ για μπομπονιέρες είχε κρεμαστά που κατέληγαν σε έναν ήλιο πάνω στον οποίο αναγραφόταν το όνομα «Ηλιάνα».


Παρόντες στη βάφτιση ήταν η μητέρα και ο αδερφός του Ίλια, αλλά και οι γονείς της Ελένης Πετρουλάκη, μαζί με την αδερφή της Νίκη. Μετά το τέλος του μυστηρίου, όλοι μαζί γλέντησαν το χαρμόσυνο γεγονός σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top